Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Kitajska medicina! Do 76% popust na pregled, akupunkturo ali masažo!

od 9,30 €

Redna cena od 30,00 €

# / 7

Kitajska medicina! Do 76% popust na pregled, akupunkturo ali masažo!

od 9,30 €

Redna cena od 30,00 €

Odkrijte način zdravljenja, ki se v Aziji uporablja že več kot 2.000 let za zdravljenje najrazličnejših bolezni, kot tudi za lajšanje bolečin! Dovolite tradicionalni kitajski medicini, da izboljša vaše počutje in zdravje. Alternativna oblika zdravljenja po naravni poti. Primerno za vse starosti!

Poiščite pomoč pri vaših težavah in tegobah ter jim naredite konec na popolnoma naraven način!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • metoda tradicionalne kitajske medicine pri zdravniku specialistu Yong Ping Wangu

tradicionalna kitajska medicina pri zdravniku specialistu Yong Ping Wangu

MASAŽA
Učinki masaže so fizične in psihološke narave: izboljša prekrvavitev, saj povečuje dovod kisika po celem telesu, zmanjšuje mišično in psihično napetost, izboljša prehranitev, hrustanca, ligamentov, sklepne ovojnice, poveča gibljivost sklepov, poveča izločanje seča in presnovnih produktov, vpliva na dihala saj poveča gibljivost prsnega koša, izboljša duševno počutje in dvigne samozaupanje, odpravlja utrujenost in nas napolni z energijo.

PREVENTIVNI PREGLED
Na pregledu pri zdravniku TKM si bo zdravnik vzel veliko časa in se bolniku temeljito posvetil. Priprave pred pregledom so podobne pripravam ob prvem obisku v ambulanti zahodnega zdravnika. Od bolnika se pričakuje, da bo predložil ali opisal svojo popolno in podrobno zdravstveno zgodovino.
Glavna razlika, ki jo bo pacient opazil, je veliko večja pozornost, ki jo zdravnik kitajske medicine posveti pregledu jezika in merjenju pulza na zapestju. Zdravnik najprej meri pulz na treh točkah vzdolž vsakega zapestja in zelo natančno pregleda jezik. Kitajski zdravnik bo ocenil obliko in barvo bolnikovega jezika ter barvo, obliko in teksturo oblog. Preko pulza ugotovi delovanje notranjih organov, jezik pa je tudi pokazatelj zdravja telesa. Zatem zastavi vprašanja glede mnogih podrobnosti, kot so prehranjevalne navade, prebava, spanje in podobno in opazuje bolnikovo polt in oči.
Na podlagi takega pregleda, ki v glavnem temelji na opazovanju, zdravnik postavi diagnozo ali določi, kaj ali kje je bolnikova težava. Ta diagnoza se zelo razlikuje od tiste v sodobni zahodni medicini. Po določitvi diagnoze zdravnik predlaga zdravljenje z eno od metod TKM, ki so: zeliščna medicina, akupunktura, prehranska terapija ter masaža in vadba.

AKUPUNKTURA
Akupunktura je zelo stara kitajska metoda zdravljenja, ki temelji na vbadanju iglic v točno določene točke na telesu. Čeprav jo danes pri nas marsikdo še vedno smatra za alternativno zdravljenje, je akupunktura že od konca šestdesetih in začetka sedemdesetih let uradna metoda zahodne medicine. Zaradi nekaterih vidnih uspehov jo je Svetovna zdravstvena organizacija priznala in izdelala tudi listo bolezenskih stanj, pri katerih je priporočeno zdravljenje z akupunkturo. V Sloveniji je le akupunktura uradno priznana kot komplementarna medicina, in sicer kot del tradicionalne kitajske medicine. Akupunktura je metoda zdravljenja, ki je pri ljudeh vedno bolj priljubljena, saj je naravna metoda in nima stranskih učinkov. Pri nas jo medicina uporablja predvsem za lajšanje bolečin. Z njo uspešno zdravi glavobole in bolečine po poškodbah.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • alternativna oblika zdravljenja po naravni poti
  • učinkovit način za hitro sprostitev in boljše počutje
  • vzpodbuditev pravilnega delovanja organizma
  • ko je telo razboleno je masaža nujna rešitev: razbremeni mišice in vezi
  • izboljšano zdravstveno stanje in splošno dobro počutje
  • sproščena drža in lahkoten korak, ter zvišan nivo endorfinov (za veselje)
  • primerno za ljudi vseh starosti

Odlična ideja za darilo

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za zdravje

VEČ O PONUDNIKU

Dr. Yong Ping Wang se je rodil leta 1965 v mestecu Jiangsu. Leta 1983 se je vpisal na fakulteto tradicionalne kitajske medicine Hubei, kjer je študiral na oddelku za akupunkturo. Ko je diplomiral leta 1988, je začel delati v drugi Ljudski bolnišnici Yichang. Je izkušen zdravnik za akupunkturo, tradicionalno kitajsko medicino in gua sha masažo, pomaga in zdravi veliko ljudi. V Celju je edini zdravnik, ki je specializiran za akupunkturo in se poslužuje drugačnih metod kot vsi ostali, ki se ukvarjajo z akupunkturo in tradicionalno kitajsko medicino.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (148)