k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Kar 64% popust na zdravilno manualno terapijo za krepitev telesa in duha!

od 19,90 €

Redna cena od 55,00 €

# / 3
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Kar 64% popust na zdravilno manualno terapijo za krepitev telesa in duha!

od 19,90 €

Redna cena od 55,00 €

Komplementarna metoda zdravljenja s tehnikami športne in terapevtske masaže ter naravno zdravljenje, ki izboljša vaše počutje in omili bolečine! Odlična izbira za vse, ki imate težave z glavoboli, prebavo, bolečinami v mišicah, težave z rodnostjo, nespečnostjo in še in še. Alternativna metoda zdravljenja, ki pomaga kjer splošni medicini spodleti. Naredite nekaj zase in za svoje dobro počutje!

Komplementarna metoda zdravljenja s tehnikami športne in terapevtske masaže ter naravno zdravljenje, ki izboljša vaše počutje!

MANUALNA TERAPIJA

Manualna terapija je naravna komplementarna metoda zdravljenja za krepitev telesa in duha. Zajema celostno obravnavo telesa s specifično integrativno manualno terapijo, predvsem po metodi naravnega zdravljenja VITO, različnimi naturopatskimi prijemi-akupresuro, osteopatskimi tehnikami ter tehnikami športne in terapevtske masaže. Je globinski in holistični pristop. Poskuša torej delovati v globino struktur mišic, fascij, tetiv, …

Cilj je odpraviti obstoječe motnje, ki povzročajo nepravilno in neusklajeno delovanje telesnih sistemov in posledično organov. Velik poudarek se daje na gibalni aparat, saj napačni položaji vretenc ali drugih struktur ter utesnjenosti, zakrčenosti mišic in kalcinacije, lahko povzročajo težave na ravni organov. Vse v telesu se medsebojno povezuje. S pomočjo tovrstnih manualnih obravnav se izboljša gibljivost celotnega telesa, bolečine se omilijo, velikokrat celo tudi izzvenijo, popravi se drža, izboljša se splošno počutje in okrepi se imunski sistem. V telesu se znova začne vzpostavljati prej porušeno ravnovesje, saj telo ponovno dobi boljše »signale« za proces samozdravljenja.

KJE POMAGA?
-neravnovesja in težave celotne hrbtenice
-kalcinacije
-težave s ščitnico
-hormonska neravnovesja
-poškodbe sklepov
-glavoboli
-težave s prebavo
-težave z rodnostjo
-športne poškodbe
-motnje spanja

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • naravna komplementarna metoda za krepitev duha in telesa
  • naravno zdravljenje s tehnikami športne in terapevtske masaže
  • odpravite obstoječe motnje
  • omili bolečine in izboljša počutje
  • naredite nekaj dobrega za lastno zdravje in odpravite bolečine ter stres

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za krepitev telesa

Za zdravje

VEČ O PONUDNIKU

Matijas Slivnik je holistični naturopatski terapevt, energoterapevt ter športni maser. Ima svoj center naturopatije PraNaturas, in sicer na lokaciji Ljubljana Brdo, kjer tudi izvaja terapije. Na začetku svoje karierne poti je deloval kot maser klasične in športne masaže, predvsem v fitnesih in masažnih centrih, kasneje pa se še poglobljeno začel ukvarjati in usposabljati po manualni metodi naravnega zdravljenja VITO, kjer je, kot tudi sam pravi, pridobil globlji in celovitejši pogled na zdravljenje in krepitev telesa. Od tu naprej je začel zadeve še hitreje in intenzivneje dojemati in se učiti, tako za fizično, mentalno ter duhovno raven. Želja po raziskovanju, odrivanju vzrokov težav je bila in je nenehno prisotna, tako se je vpisal tudi na študij naturopatije in holistične iridologije, ki ga je tudi zaključil. Dela in se še vedno intenzivno izobražuje tudi na področju energijske medicine. Zavzema se in verjame, da je pri cilju »zdrav človek« celovit integrativni pristop zelo pomemben, kar pa pomeni skupno sodelovanje komplementarne, alternativne in klasične alopatske medicine. Tudi v Sloveniji se počasi že razvija in sprejema ta princip, vendar bo še trajalo. V veliko tujih državah je to že stalna praksa, najboljši zgled v Evropi je Švica, kjer naturopat in zdravnik običajno tudi sodelujeta skupaj.
Vsak človek je individuum, je zgodba zase, zatorej je primerno, da se ga čim bolj celostno obravnava.

Terapija pri nas je prilagojena na vsakega posameznika posebej, glede intenzivnosti pritiskov, stopnje težav …
Naše metode služijo tudi kot preventiva, saj odpravljamo okvare, ki posledično vplivajo na delovanje vseh organov. Prav tako nudimo tudi rehabilitacijo in stabilizacijo po operacijskih posegih.


Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (183)