k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Kar 60% popust na strokovno topljenje maščob na predelu trebuha!

99,90 €

Redna cena od 250,00 €

# / 3

Kar 60% popust na strokovno topljenje maščob na predelu trebuha!

99,90 €

Redna cena od 250,00 €

Znebite se maščobnih blazinic na trebuhu! Pri tem vam bodo pomagali v salonu Aestetika in zdravje, kjer so za vas pripravili učinkovit paket tretmajev za odpravljanje nakopičenih maščob na trebuhu. Ne zamudite te ponudbe, s pomočjo katere boste zadovoljni s svojim telesom in samozavestni v svoji koži.

Oblikovanje trebuha s strojno limfno drenažo, kavitacijo z vakumom in body wrappingom!

TRETMAJI ZA TOPLJENJE MAŠČOB NA PREDELU TREBUHA

STROJNA LIMFNA DRENAŽA
Je oblika masaže, ki izboljša limfni pretok na trebuhu. Z limfno drenažo stimuliramo limfni sistem, da odvaja (izloča) toksine, ki so se nakopičili v celicah. Kombinacija različnih metod oblikovanja telesa vam zagotavlja vidne rezultate že po prvem tretmaju.

KAVITACIJA TELESA
Ultrazvočna kavitacija nemškega proizvajalca je najnovejši hit na področju tretiranja in odstranjevanja lokaliziranih maščobnih oblog. Postopek danes velja za enega izmed najmočnejših mehanizmov za odstranjevanje odvečnih maščobnih celic. Metoda, katere postopek izvajanje je neboleč, neivaziven, ki je ciljno usmerjen na dele telesa, kjer se nahajajo trdovratne maščobne obloge. 

Kavitacija odstrani trdovratne maščobne obloge na točno določenih delih, brez kirurškega posega. Tretma traja 30-60 min, za optimalne rezultate pa je potrebnih 5-10 terapij, ki se izvajajo na 3-5 dni.
Za najboljše rezultate je priporočljiva zdrava prehrana, redna telesna vadba in vnos (vsaj 2 l) tekočine v organizem ter kombinacije tretmajev z razstrupljanjem telesa in anticelulitno masažo.

BODY WRAPPING
Body wrapping ali povijanje telesa je učinkovita metoda preoblikovanja telesa. S pomočjo učinkovitih preparatov dosežemo razgradnjo maščob v celicah, odvajanje razgrajenih snovi, toksinov in vode iz podkožnega tkiva ter aktiviramo limfni sistem.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • oblikovanje trebuha in zmanjševanje maščobnih oblog in obsega
  • pri kavitaciji se maščobne celice razbijajo s pomočjo ultrazvočnih valov
  • izboljšana tonus in elastičnost kože; rezultati so opazni takoj
  • strokovno opravljena storitev z uporabo vrhunskih naprav
  • večja samozavest in boljša samopodoba

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Za krepitev telesa

Za oblikovanje telesa

VEČ O PONUDNIKU

V salonu Aestetika in zdravje vas čakajo ljubitelji estetike in lepote. Že njihov slogan "Z zdravjem do estetike" veliko pove o njihovem poslanstvu - poleg manikire, pedikure in kozmetičnih storitev, vam lahko s svojim celostnim pristopom pomagajo tudi pri oblikovanju telesa. Stranke naučijo pravilnega prehranjevanja in ne dajejo posebnih diet, z dodatno pomočjo vrhunskih aparatov pa vam s svojim znanjem in z vašim zaupanjem povrnejo težo, ki si je želite.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (185)