Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Kar 83% popust na pomlajevanje obraza s hialuronskim filerjem brez igle!

134,43 €

Redna cena od 807,37 €

# / 3
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Kar 83% popust na pomlajevanje obraza s hialuronskim filerjem brez igle!

134,43 €

Redna cena od 807,37 €

V tej odlični ponudbi vam je na voljo izjemni eliksir mladosti! Studio Nice vam predstavlja revolucijo v pomlajevanju – hialuronski filer brez igle! Tretma se priporoča za vse tipe kože in je povsem neboleč. Izvaja se z aparatom, s katerim se v kožo hkrati vbrizgavajo kisik in posebni, 100% naravni filerji. Glede na stanje kože in želeni učinek se uporabljajo različni filerji za beljenje madežev, zapolnjevanje gub, odstranjevanje aken... 

Cilj tretmaja je oksigenacija in regeneracija kože, sam tretma. Postopek zajema vbrizgavanje velike količine kisika, ki kožo obnavlja in izboljša mikrocirkulacijo!

Tretma s hialuronskimi filerji brez igle

OPIS POSTOPKA
Tretma se priporoča za vse tipe kože, izvaja pa se z aparatom, s katerim se v kožo hkrati vbrizgavajo kisik in posebni hialuronski filerji. Gre za 100% naravne filerje blagovne znamke Magic Crystals. Naravni filer hitreje prodira skozi kožo, se lažje razgrajuje, koza ga bolje prenaša in delovati začne takoj. Učinek je neverjeten in takoj viden.  Cilj tretmaja je oksigenacija in regeneracija kože, sam treba pa je prijeten in popolnoma neboleč. Postopek zajema vbrizgavanje velike količine kisika, ki kožo obnavlja in izboljša mikrocirkulacijo. Filer se vbrizga pod pritiskom 6 barov.

Tretma se izvaja v nekaj fazah:
-odstranjevanje ličil s tonikom
-globinsko čiščenje obraza z encimskim pilingom
-odpiranje por
-nanos anti-age seruma
-vbrizgavanje filerja
-nanos anti-age maske, da se filer obdrži pod kožo
-zaščitna krema

RAZLIČNI HIALURONSKI FILERJI
-eye rescue filerji (beljenje madežev in peg na obrazu)
-anti age filer (zapolnjevanje gub, pomladi in revitalizira kožo)
-skin relief filer (vidno vrača pH vrednost kože obraza) – priporoča se osebam, ki veliko časa preživijo v zaprtih prostorih in imajo t.i. “menedžersko kožo”
-akne filer (uravnoteži prekomerno izločanje sebuma na koži obraza)
-winner filer (vitaminska bomba, vidno zmanjša gube in drobne brazgotine na obrazu) 

ZNAMKA MAGIC CRYSTALS
Hialuronski filer se z dermo infuzijo s kisikom nanese na celoten obraz. Za razliko od filerjev, ki se vbrizgavajo z injekcijskimi iglami le na določeno področje, ti hialuronski filerji negujejo celotno kožo, zapolnjujejo gube in koži vračajo volume. S posebnim filerjem se odstranjujejo madeži in podočnjaki. Skrivnost učinkovitosti tretmaja je v sinergiji kisika in nano-hialuronskega seruma znamke Magic Crystals.
Nanodelci aktivnih sestavin prodirajo globoko v kožo, kjer delujejo hitro in izjemno učinkovito. Serumi, ki se uporabljajo med tretmajem, ne vsebujejo parabena in parfumov, temveč le klinično preizkušene in hipoalergene konzervanse.
Znamka Magic Crystals predstavlja inovacijo v svetu kozmetologije. Vsi izdelki so proizvedeni po najvišjih standardih EU. Vse aktivne sestavine, ki so dodane v preparate, so strogo kontrolirane in organskega izvora. Gre za napredno, novo naravno kozmetiko, ki daje takojšnje in dolgotrajne rezultate.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • 100% naraven in varen tretma
  • pomlajevanje obraza
  • beljenje madežev, zapolnjevanje gub in odstranjevanje aken
  • oksigenacija in regeneracija kože
  • učinek je neverjeten in viden takoj

Pameten nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Studio Nice v Zagrebu se ukvarja z visoko kvalitetnimi kozmetičnimi storitvami po dostopnih cenah. V ponudbi imajo tretmaje za hujšanje, brazilske in Lycon depilacije, geliranje nohtov, pedikure, manikure, podaljševanje trepalnic, masaže in druge kozmetične storitve. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (118)