Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Kar 50% popust na permanentno lakiranje in podaljševanje nohtov z gelom!

od 13,50 €

Redna cena od 27,00 €

# / 3

Kar 50% popust na permanentno lakiranje in podaljševanje nohtov z gelom!

od 13,50 €

Redna cena od 27,00 €

Naj bodo pogledi usmerjeni v vaše roke! Zagotovite si bleščeče in urejene nohte. Prihranite čas za urejanje svojih nohtov, hkrati pa svojim rokam in nohtom privoščite nego, ki si jo zaslužijo s strani strokovnjakov! V salonu Envie vam strokovno osebje v prijetnem ambientu nudi revolucionarno inovacijo na področju nege nohtov, saj permanentno lakiranje vsebuje UV3 tehnologijo. Izberete si lahko tudi podaljševanje nohtov z gelom.

Nega obnohtne kožice in masaža rok! Zagotovite si bleščeče in urejene nohte do kar 3 tedne.

UREJENI NOHTI

PODALJŠEVANJE NOHTOV
Geliranje nohtov je primerno predvsem za dame z malo časa in želijo svoje roke imeti vedno urejene. Gel nohti so prilagojeni fiziologiji in anatomiji naravnega nohta, so iz sodobnih materialov brez vonja in so zelo elastični. Izdelava je preprosta in strokovna. Kozmetičarka najprej začne z brušenjem nohtov, kar omogoča, da se gel lažje prime nohta, zaradi česar je manikira tudi obstojnejša. Nato se na noht ulije ali nanese utrjajoč gel, ki se suši po UV lučko, sledi pa še končno oblikovanje nohtov in morebitno lakiranje. Rezultat so bistveno obstojnejše nalakirani in urejeni nohti, kot je lakiranje z navadnimi laki na naravne nohte.

PERMANENTNO LAKIRANJE
Permanentni lak je revolucionarna inovacija na področju nege nohtov, saj vsebuje UV3 tehnologijo, ki je kombinacija enostavne uporabe kot pri običajnem laku za nohte, s to razliko, da vsebuje vzdržljivosti gela.

Permanentno lakiranje omogoča posebni permanentni lak za nohte, ki se nanaša s čopičem kot lak in suši v LED lučki. Gre za tehniko, ki prekrije noht in zakrije njegove nepravilnosti, se popolnoma spoji z nohtom ter noht ščiti pred zunanjimi vplivi in daje naraven videz. V kolikor se vzorčka na nohtih naveličate, lahko enostavno prelakirate nohtke z drugim lakcem in kasneje lakec tudi odstranite z odstranjevalcem laka za nohte, brez da bi poškodovali permanentni lak. Izbirate lahko med barvami, ki so na voljo v salonu. Posebej primerno je za vse, ki želite urejene nohte dlje časa, saj imajo laki obstojnost do 3 tedne.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • revolucionarno lakiranje nohtov s permanentnim lakom z obstojnostjo do 3 tedne
  • možnost podaljšanja nohtov z gelom
  • bleščeči in urejeni nohti brez obnohtne kožice ter s čudovito barvo
  • oblikovanje in poliranje nohtov vaših rok ter nega
  • strokovno osebje, ki bo poskrbelo za lep in negovan videz vaših rok
  • izbira med številnimi barvami v salonu

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Envie beauty je lepotni salon, ki nudi podaljševanje trepalnic, masaže, podaljševanje nohtov in manikire. Dostopna lokacija vam olajša obisk, za to trendovsko storitev pa v prijetnem ambientu poskrbi izkušeno in profesionalno osebje. Po prijetnem obisku prijaznega osebja, ki vas bo s svojimi storitvami razvajalo v lepotnem salonu Envie beauty, bodo vaši nohti lepi in urejeni, telo sproščeno, koža mehka in gladka, prihajajoči dnevi lažji, vi pa samozavestnejši.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (181)