Kar do 71% ceneje na strojno limfno drenažo! Možnost tudi paketa 5 obiskov!

od 8,90 €

Redna cena od 30,00 €

prodani

Prodanih 5 kuponov

# / 6
NOVO

Kar do 71% ceneje na strojno limfno drenažo! Možnost tudi paketa 5 obiskov!

od 8,90 €

Redna cena od 30,00 €

prodani

Prodanih 5 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Strojna limfna drenaza očisti telo strupov, odpravlja celulit, zastajanje vode v telesu in zatekanje nog. Je dopolnilna terapija, ki pomaga zmanjšati obseg maščobnega tkiva in celulita. Deluje protistresno, na splošno izboljša naše počutje in je odlična preventiva proti nastajanju krčnih žil.

Višja samozavest, več energije in dobro počutje! Drenaža očisti svoje telo strupov in prepreči zastajanje vode v telesu!

Za to ponudbo imamo kar 2 možnosti, izberi najboljšo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  PAKET 5 obiskov: 5x 30-minutna strojna limfna drenaža za 1 osebo

  Preberi vse

  -71 %

  150,00 €

  42,90 €

  Vrnemo 0,21 €

 • PONUDBA RAZPRODANA

  30-minutna strojna limfna drenaža za 1 osebo

  Preberi vse

  -70 %

  30,00 €

  8,90 €

  Vrnemo 0,04 €

  NAJBOLJ PRILJUBLJENA 

STROJNA LIMFNA DRENAŽA

Je oblika masaže, ki izboljša limfni pretok na določenem delu telesa. Npr. limfna drenaža na stegnih je dopolnilna terapija, ki pomaga zmanjšati obseg maščobnega tkiva, ki povzroča celulit. Z limfno drenažo stimuliramo limfni sistem, da odvaja (izloča) toksine, ki so se nakopičili v celicah. To je ena najbolj uveljavljenih metod za odpravljanje celulita. Kombinacija različnih metod oblikovanja telesa vam zagotavlja vidne rezultate že po prvem tretmaju. Strojna limfna drenaža se opravlja s pomočjo vrhunskega aparata , ki s pomočjo nadtlačne črpalke vpihava zrak v mehanično združene manšete. Te se napihnejo in stisnejo prizadeti del. Ta pritisk pomaga oslabelemu limfatičnemu ožilju pognati vensko kri in limfno tekočino iz perifernih delov telesa nazaj proti srcu.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • zmanjševanje in odprava celulita ter preoblikovanje telesa
 • akreditiran Cidesco lepotni center - najvišji strokovni in higienski standardi
 • višja samozavest, več energije in dobro počutje
 • odvaja strupe in preprečuje zatekanje nog
 • deluje protistresno in kot preventiva krčnim žilam
 • bogata dodatna ponudba salona: masaže, depilacije, ličenje, ipd.

Podjetje s tradicijo

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 30.6.2021 (do tega datuma je potrebno opraviti prvi obisk).

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija termina na telefonsko številko  040 380 885 (od ponedeljka do petka med 8.00 in 20.00) ali preko emaila spa.narocanje@gmail.com.

PARKIRIŠČE

V bližini salona so plačljiva parkirišča.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej.

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Kupon si lahko pošljete na vaš e-mail ali si ga natisnete.

VEČ O PONUDNIKU

S kozmetiko se ukvarjajo že 40 let. Iz majhnega kozmetičnega salona so se razvili v SPA ORGANIC- CERTIFICIRAN ORGANSKI KOZMETIČNI CENTER.

Spa se nahaja na mirni lokaciji le streljaj od strogega centra, ob priljubljenem sprehajališču pod mogočnimi kostanji ob Ljubljanici. Obkrožajo ga prijetni lokali, trgovinice in znamenite hiše. V hiši, kjer ima prostore Spa, se je včasih nahajala Blaznikova tiskarna, ki je delovala od l. 1829 in pod različnimi imeni in lastniki vse do l. 1975. V njej so v 19. stol. tiskali Bleiweisove Kmetijske in rokodelske novice. Tu so natisnili tudi Prešernovi deli Krst pri Savici in Poezije.

Združujejo dolgoletne izkušnje, znanje in strokovnost. V prijetnem in sproščujočem ambientu vam nudijo strokovno negovalno terapijo kože obraza in telesa. Z uporabo certificirane organske kozmetike poskrbijo, da vašo kožo negujejo in lepšajo z visoko kakovostnimi izdelki. S celostnim pristopom k negi vam zagotavljajo optimalne rezultate za zdravje kože in dobro telesno počutje.

So akreditiran CIDESCO lepotni center, ki po akreditaciji CIDESCO-International zagotavlja najvišje strokovne in sanitarno higienske standarde. So nosilci CIDESCO BEAUTY THERAPY DIPLOME IN SPA THERAPY DIPLOME. V 35 državah na svetu je 90 akreditiranih centrov. Te tretmaje uporabljajo tudi estradniki v Hollywoodu, Parizu, New Yorku, Milanu,...

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (149)

Pri tej ponudbi sta na voljo 2 možnosti. Izberi najboljšo!