Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Izločite toksine iz telesa! Do kar 64% popust na ročno limfno drenažo!

od 17,90 €

Redna cena od 40,00 €

# / 4

Izločite toksine iz telesa! Do kar 64% popust na ročno limfno drenažo!

od 17,90 €

Redna cena od 40,00 €

Prepustite se medicinsko izobraženemu kadru v priljubljenem salonu! Prepustite se rokam profesionalnih maserjev ter začutite olajšanje! V salonu Kvadrus bodo z ročno limfno drenažo pomagali vašemu telesu lažje izločiti toksine in na popolnoma naraven način očistili telo strupov. 

Prepustite se medicinsko izobraženemu kadru v priljubljenem salonu!

ROČNA LIMFNA DRENAŽA

Je masažni postopek, pri katerem pomagamo telesu da lažje izloči toksine. Včasih je zaradi velike količine limfe in drugih procesov moteno in upočasnjeno pretakanje limfe. Tehnike limfne drenaže se izvajajo s počasnimi, nežnimi manipulacijami, ki se ponavljajo. Na ta način se stimulira in lajša pretok limfe in medcelične tekočine iz delov telesa, kjer zastaja in se kopiči ter se tako omogoči dotok vedno sveže in obogatene tekočine v tkivo. Gibi sledijo limfnemu toku ter stimulirajo krčenje limfnih žil. Na popolnoma naraven način pomagamo telesu da se očisti strupov.

Masaža poteka tako, da z lahko masažo stimuliramo limfni obtok. Taka masaža stimulira limfni sistem po celem telesu in pomaga telesu na naravni način odvajati vodo. Lahko jo uporabljamo pri odpravi celulita, zabuhlosti, alergijah, po lepotnih posegih, po poškodbah. Ta izjemna tehnika je zelo učinkovita v boju proti zateklim nogam. Pomaga ohranjati tonus kože med hujšanjem. Telo vam bo zelo hvaležno, regeneracija telesa pa je rezultat, ki bo bivanje na tem planetu naredil lahkotnejše. Največkrat jo izvajamo kot dopolnilno tehniko pri izvajanju različnih masaž. Limfno masažo telesa si je dobro privoščiti tudi takrat, ko smo še popolnoma zdravi, na tak naravni način telesu pomagamo do ostaja vitalno.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • ročna limfna drenaža pomaga telesu, da lažje izloči toksine
  • masaža bo spodbudila vaš krvni obtok in uravnovesila vaše telo
  • limfna drenaža izboljša koncentracijo in mentalne funkcije
  • prepustite se rokam profesionalnih maserjev
  • ohranite vitalnost telesa

Pestra dodatna ponudba

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Strokovno podkovano osebje v Studiu Kvadrus izvaja alternativne tretmaje, ki so dopolnilna storitev klasični medicini. Poleg zdravljenja se ukvarjajo tudi z alternativno psihoterapijo in bioterapijo, svetujejo pri urejanju medsebojnih razmerij, pomagajo pri depresiji in ostalih boleznih duše.

Pričakali vas bodo v prijetnem, klimatiziranem lokalu in vas ob prijetni glasbi presenetili s kvalitetno masažo ali drugo storitvijo. V lokalu vam je na voljo tudi samopostrežni avtomat s prigrizki, toplimi in hladnimi napitki.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (186)