k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Izboljšajte svoje počutje! Do 64% popust na terapevtsko ali klasično masažo!

od 19,90 €

Redna cena od 40,00 €

# / 5
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Izboljšajte svoje počutje! Do 64% popust na terapevtsko ali klasično masažo!

od 19,90 €

Redna cena od 40,00 €

Poskrbite za vaše zdravje na naraven in čim bolj celosten način. Prepustite se profesionalnim rokam Matijasa Slivnika, ki ima veliko izkušenj na področju alternativnih metod zdravljenja, predvsem manualnih obravnav, izvaja specifično terapevtsko masažo. S to tehniko se izboljša gibljivost celotnega telesa, bolečine se omilijo, velikokrat celo tudi izzvenijo, popravi se drža, izboljša se splošno počutje in okrepi se imunski sistem. Lahko pa si privoščite tudi klasično masažo za popolno sprostitev telesa in duha. 

Terapevtska masaža - spodbudite svoj imunski sistem in si učinkovito olajšajte ali celo odpravite bolečine! S klasično masažo pa si privoščite popolno sprostitev!

Terapevtska in klasična masaža

TERAPEVTSKA MASAŽA
V centru za naturopatija in manualna terapija PraNaturas, poskrbijo za vaše zdravje na naraven in celosten način. Terapevtsko masažo izvaja Matijas Slivnik, ki ima že veliko izkušenj in delovanja na področju komplementarnih ter alternativnih metod zdravljenja, predvsem manualnih obravnav, izvaja specifično integrativno manualno tehniko. Kar največ poglobljenega znanja in prakse je pridobil znotraj usposabljanja po metodi naravnega zdravljenja Vito in tamkajšnjim delom ter med študijem naturopatije in holistične iridologije, s predavatelji in strokovnjaki predvsem iz tujine. Delal je tako s profesionalnimi kot rekreativnimi športniki, z otroki ter tudi s starejšo populacijo. V kolikor potrebujete pomoč pri raznih težavah ali pa le sprostitev, toplo vabljeni.

KLASIČNA ŠVEDSKA MASAŽA
Klasična masaža sprošča telo v celoti, blagodejno in sproščujoče vpliva tudi na mentalno raven. Je obravnava s fizičnim dotikom, ki poleg sprostitve in zadovoljstva prinaša tudi mnoge koristi za ohranjanje zdravja in dobrega počutja. Je najpopularnejša vrsta masaže, saj lahko odpravlja tudi določene bolečine, blagodejno vpliva na telo, je čista sprostitev in pomirja.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • poskrbite za vaše zdravje na naraven in čim bolj celosten način
  • popolno sprostitev telesa in duha
  • naravna komplementarna metoda za krepitev telesa in duha
  • prepustite se profesionalnim rokam
  • izberite med terapevtsko ali klasično masažo celega telesa

Odlična ideja za darilo

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za zdravje

VEČ O PONUDNIKU

Matijas Slivnik je naturopatski terapevt, pri svojem podjetju PraNaturas, masažne storitve in naturopatija z energijsko podporo Matijas Slivnik s.p. Trenutno deluje v centru Celovito, Ljubljana Brdo, kjer tudi izvaja terapije. Na začetku svoje karierne poti je deloval kot maser klasične in športne masaže, predvsem v fitnesih in masažnih centrih, kasneje pa se še poglobljeno začel ukvarjati in usposabljati po metodi naravnega zdravljenja Vito, kjer je, kot tudi sam pravi, pridobil globlji in celovitejši pogled na zdravljenje in krepitev telesa. Od tu naprej je začel zadeve še hitreje in intenzivneje dojemati in se učiti, tako za fizično, mentalno ter duhovno raven. Želja po raziskovanju, odrivanju vzrokov težav je bila in je nenehno prisotna, tako se je vpisal tudi na študij naturopatije in holistične iridologije. Dela in se še vedno intenzivno izobražuje tudi na področju energijske medicine.

Vsak človek je individum, je zgodba zase, zatorej je primerno, da se ga čim bolj celostno obravnava. Terapija je prilagojena na vsakega posameznika posebej, glede intenzivnosti pritiskov, stopnje težav…

Metode služijo tudi kot preventiva, saj odpravljamo okvare, ki posledično vplivajo na delovanje vseh organov. Prav tako nudijo tudi rehabilitacijo in stabilizacijo po operacijskih posegih.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (113)