k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Gladka koža v hipu! Do 54% popust na depilacijo izbranega dela telesa!

od 4,90 €

Redna cena od 10,00 €

# / 3
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Gladka koža v hipu! Do 54% popust na depilacijo izbranega dela telesa!

od 4,90 €

Redna cena od 10,00 €

S pričetkom toplih dnevov, boste vsak čas pokazale svoje noge svetu! Ne zapravljajte dragocenega časa za britje. Prepustite se strokovnemu osebju in si priskrbite svilnato gladko kožo, ki traja dlje časa. Odločite se za eno izmed depilacij ter za nekaj časa pozabite na ureznine, vraščene dlačice in boleče rdeče pike. Izkoristite še pestro ponudbo drugih kozmetičnih storitev salona in se uredite od glave do pet. 

Z gladko kožo samozavestno v vsak nov dan! Depilacija z voskom bo poskrbela za slovo od ureznin, vraščenih dlačic in raznih vnetij.

DEPILACIJa

Depilacija je odstranjevanje dlak. Na voljo je mnogo različnih tehnik. V Kozmetičnem salonu BodyLife uporabljajo voske priznanih znamk. Pri voskanju je postopek naslednji. Vosek nanesemo na telo, po nanosu voska položimo čez trak, s hitrim potegom traku odstranimo dlačice. Priporočljivo je, da so dlake dolge 0,5 cm, saj tako lahko zagotovimo dobro depilacijo. Razmak med enim in drugim obiskom je cca. 4 tedne. Krajši razmak sicer ni nič napačen, vendar rezultat ni tako dober.
Temu je tako, ker dlake rastejo v 3 fazah in zato imamo lahko 3 različne dolžine dlak. Redna uporaba depilacije prinaša lepe rezultate. Dlake so mehkejše, redkejše in tanjše, koža pa je mehka.

PRED DEPILACIJO
Dlačiče pred depilacijo morejo biti dolge 0,5–1 cm oz. približno 10 dni po britju.
Dan pred depilacijo priporočamo piling predela, ki ga želite depilirati, na dan depilacije se izognite mazanju z olji, losjoni in kremami. 2–3 dni prej se izogibajte soncu, solariju in savni. Koža mora biti čista in suha, saj prepotena in pregreta koža ne dopušča kvalitetne izvedbe depilacije.

PO DEPILACIJI
2–3 dni po depilaciji se izogibajte soncu, solariju in savni ter 24 ur po depilaciji ne priporočamo telesnih aktivnosti. Dan po depilaciji je priporočljiv piling, ki ga je potrebno ponavljati 2-3 krat na teden. Priporočeno je tudi da kožo mažete z vlažilnimi kremami.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • izognite se vsakodnevnemu britju
  • mehka in gladka koža po depilaciji
  • dlačice, ki ponovno zrastejo, so bolj mehke in redke
  • slovo od ureznin, vraščenih dlačic, bolečih rdečih pik in raznih vnetij
  • strokovno osebje bo poskrbelo za profesionalno storitev

Dolga veljavnost kupona

Odličen nakup

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

V centru Bodylife vam na enem mestu zagotavljajo celostno obravnavo telesa  in duha,  ker ste se odločili zase narediti nekaj dobrega, vas podpirajo pri usmerjanju v zdrav način življenja in vam pomagajo pri hujšanju ter oblikovanju telesa. Skozi izbrane aktivnosti vas spremljajo in vodijo usposobljene terapevtke, ki vam nudijo podporo in vas vzpodbujajo na vaši poti do zastavljenega cilja: izboljšanja zdravja in lepšega videza.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (184)