Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Gladka koža! Do 56% popust na profesionalno depilacijo izbranega dela telesa!

od 4,90 €

Redna cena od 10,00 €

# / 3
ISKANO

Gladka koža! Do 56% popust na profesionalno depilacijo izbranega dela telesa!

od 4,90 €

Redna cena od 10,00 €

Privoščite svojemu telesu najboljšo nego! Poskrbite, da bo vaše telo izgledalo popolno in vtisa ne bodo kvarile neprijetne dlačice! Odločite se za depilacijo izbranega dela telesa in za nekaj časa pozabite na vsakodnevni boj z britvicami.

Za čudovito gladko in svilnato kožo, ki traja dlje časa!

Depilacija

Lepo in negovano telo brez dlak pripomore k urejenemu videzu in boljšemu počutju vsake ženske. Poznamo več načinov odstranjevanja dlak, najpogostejši način je britje, ki dlako le odreže. Po britju so dlačice močnejše in bolj goste, pojavijo se lahko težave s suho kožo, gladkost nog pa je le trenutna. Enak učinek kot britje imajo tudi depilacijske kreme.

V salonu Holos nudijo depilacijo s Clean+Easy depilacijskim sistemom, ki nudi hitro, efektivno in udobno depilacijo strankam. Depilacija z voskom ali smolo namreč prinaša trajnejši učinek in mehkejše dlake. Depiliran predel je dejansko gladek vsaj teden dni ali več, saj dlako izpulijo skupaj s korenino. Dlačice, ki ponovno zrastejo, so mehkejše in redkejše.

Smole oz. voski za depilacijo so različni in se uporabljajo za različne predele telesa. Brazilsko depilacijo se tako dela z voskom brez trakov - film vosek, po katerem koža ni razdražena. Tak vosek je primeren tudi za depilacijo pod pazduho.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • depilacija izbranega dela telesa
  • izognite se morebitnim težavam odstranjevanja dlačic doma
  • konec nadležnega vsakodnevnega britja
  • mehka in gladka koža še dolgo po depilaciji
  • dlačice, ki ponovno zrastejo, so bolj mehke in redke
  • strokovno osebje bo poskrbelo za profesionalno storitev
  • bogata dodatna ponudba kozmetičnih storitev v salonu

Pameten nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Lepotni salon Holos, se nahaja le 5 min iz centra Ljubljane, v urbanem utripu nudi miren ambient za sprostitev vašega telesa in duha. Vizija podjetja je ponuditi in promovirati celostno zdravje in lepoto kot vrednoto, ki pomaga ljudem pri spoznavanju samega sebe. 
Nudijo terapevtske in kozmetične storitve, kot so kranio-sakralna terapija, ajurvedske masaže, nege obraza, telesa in duha, s katerimi se strankam nudi skrb za zdravje, lepoto ter sprostitev. Terapije, ki jih izvajajo, zajemajo torej kot del mozaika narave in se z njimi želijo dotakniti morja, šumenja borovcev, vonja po slani vodi, peska med prsti, bučanja morskih valov in lahlega vetriča na koži, ki skupaj seveda tvori zaokroženo celoto, kar simbolizira tudi samo ime Holos. Radi imajo torej mirnost in spokojnost oceana ter občutek sreče, ki ga daje sonce, želijo pa seveda, da bi se pri njih tudi vi počutili tako.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (155)