Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Fit poletje! Do 63% popust na oblikovanje telesa s terapijo po izbiri!

od 14,90 €

Redna cena od 30,00 €

# / 4

Fit poletje! Do 63% popust na oblikovanje telesa s terapijo po izbiri!

od 14,90 €

Redna cena od 30,00 €

Tretmaji za nego in oblikovanje telesa, ki vam bodo pomagali na poti do vaše sanjske postave. Strokovno podkovano osebje salona bo poskrbelo, da se boste v prijetnem ambientu sprostili ter da bo vaš tretma učinkovit. Primeren je za vse, ki želite izgubiti maščobne blazinice na mestih, kjer je izguba le teh težja. Uživajte in bodite sproščeni v svojem telesu! Izbirate lahko med kavitacijo telesa, radiofrekvenco celega telesa, vakuumsko terapijo z anticelulitnim oljem ali body wrapping z algami!

Kavitacija telesa, radiofrekvenca celega telesa, vakuumska terapija z anticelulitnim oljem ali body wrapping z algami!

OBLIKOVANJE TELESA

Uspešna poslovna pot Salona Miss šteje že dobrih 22 pomladi, kar priča o njihovi kvaliteti in strokovnosti. Izvajajo vrhunske kozmetične tretmaje, nudijo motivacijo in mir po napornem dnevu ter vam pomagajo spremeniti življenjski slog in pridobiti vašo popolno postavo. Poskrbijo, da se pri njih počutite dobro in iz salona odidete nasmejani.

BODY WRAPPING Z ALGAMI
V samo 60-ih minutah lahko, na povsem naraven način, izgubite odvečne kilograme s pomočjo body wrappinga, ki je v svetovnem merilu pravi hit. Svoje telo oblikujte po želji, brez pomoči plastičnega kirurga! S popolnoma naravno metodo zmanjšajte obseg telesa – en tretma za eno konfekcijsko številko manj! Rezultati so vidni takoj, in to brez uporabe skalpela – gre za multiaktivni sistem, ki deluje na celulit, odvečne centimetre in tonus kože istočasno.

Body wrapping je metoda povijanja telesa z oligovitaminskimi elementi, ki spodbujajo cirkulacijo, izgubo celulita in izgubo obsega na najbolj kritičnih predelih telesa. Rezultat takega delovanja je izguba tudi do dveh konfekcijskih številk že po prvem tretmaju.

Tretma je priporočljiv predvsem za ljudi, ki imajo težave z zastajanjem vode v telesu kot tudi za ljudi, ki imajo celulit. Tretma body wrapping spodbudi pretok limfe, ki ima pomembno vlogo pri izločanju toksinov oz. odpadnih snovi iz telesa, kar pripomore k izgubi kilogramov in obsega že po prvem opravljenem tretmaju. Za izvedbo tretmaja uporabljajo multivitaminske mineralne snovi, kot so silicij, magnezij, železo, baker, cink in oligoelementi, ki prodrejo v kožo takoj. Te snovi pospešijo metabolizem, kožo zategnejo in celice v koži zalagajo s potrebnimi antioksidanti, ki so pomembni za obrambo celotnega telesa pred oksidativnim stresom.KAVITACIJA TELESA
Ultrazvočna kavitacija, nemškega proizvajalca, je najnovejši hit v tretiranju in odstranjevanju lokaliziranih maščobnih oblog. Kavitacija danes velja za enega izmed najmočnejših mehanizmov za odstranjevanje odvečnih maščobnih celic. Gre za najnovejšo metodo, katere tehnologija omogoča neinvaziven in neboleč tretma, ki je ciljno usmerjen predvsem na dele telesa, kjer imamo trdovratne maščobne obloge, ki se jih nismo uspeli znebiti z dosedanjimi metodami, dietami in telovadbo. Ti predeli, s katerih tudi z raznoraznimi dietami ne moremo vidno odstraniti maščobnih oblog, so predvsem: trebuh, boki, stegna, nadlahti in zadnjica.

Kavitacija odstrani trdovratne maščobne obloge na točno določenih predelih brez kirurškega posega. Tretma traja od 30 do 60 minut. Potrebnih je 5 do 10 terapij, ki se izvajajo na 3 do 5 dni. Za doseganje boljših rezultatov priporočamo redno telesno vadbo ter vnos tekočine (vsaj 2 l vode na dan) v organizem. Optimalno je, če kavitacijo kombinirate z anticelulitno masažo, pravilno prehrano in razstrupljanjem telesa, kot je body wrapping, ki ga imamo v naši ponudbi.

Kontraindkicaije in neželeni stranski učinki: LDM ultrazvočna valovanja se že več kot desetletje uporabljajo za medicinske namene. Do zdaj še niso poročali o morebitnih kontraindikacijah in neželenih stranskih učinkih. Menijo, da je LDM valovanje popolnoma neškodljivo človeku, saj gre pri tem valovanju za zelo hitro spreminjanje frekvence valov, tako da se v telesu ne pojavljajo in ne zadržuje valovanje z isto frekvenco. Kontraindicirani so rakavi bolniki in osebe, ki imajo nameščen spodbujevalnik ali osebe z menstruacijo ali osebe, ki dojijo.

VAKUUMSKA TERAPIJA
Vakuumska terapija je naraven tretma, neinvaziven za kožo, poznali pa so ga že v času Egipčanov, Kitajcev in Grkov. Pomaga pri odstranjevanju celulita, lajšanju bolečin v hrbtu, vratu, ramenih, nogah in rokah, sklepih ter tudi za razstrupljanje telesa in spodbujanja delovanja limfe.

RADIOFREKVENCA TELESA
Najbolj učinkovita nekirurška metoda za zategovanje telesa, ki pomlajuje kožo. Tretma je namenjen vsem, ki želijo učvrstiti kožo. V eni uri bo vaša koža postala bolj čvrsta, videz gubic pa se bo zmanjšal. Z radiofrekvenčnimi valovi se segreje srednja plast kože, kjer se nahajata kolagen in elastan. Na segrevanje koža odreagira tako, da spodbudi proces obnavljanja elastičnih vlaken. Pri večini uporabnikov je po 1 terapiji vidna blago zategnjena koža, po 3 je koža sveža, mehka, gladka, sijoča, elastična in čvrsta.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • tretmaji za oblikovanje telesa
  • strokovno podkovano osebje
  • za vse, ki želijo izgubiti maščobne blazinice na težavnih mestih telesa
  • napredna in učinkovita nemška tehnologija
  • prijeten ambient, kjer se boste počutili odlično

Podjetje s tradicijo

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za oblikovanje telesa

VEČ O PONUDNIKU

Salon Miss v Ljubljani in je del mednarodne verige priznanih salonov, ki jih najdete tudi v Angliji, Nemčiji in na Slovaškem. Izvajajo različne kozmetične storitve, kot so trajna depilacija z diodnim laserjem, povijanje telesa, radifrekvečni lifting, sladkorna depilacija, anticelulitni programi, kavitacija, galvanizacija in hialuronsko pomlajevanje.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (181)