Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do pozitivne spremembe s 60% popustom na ThetaHealing terapijo!

29,90 €

Redna cena od 75,00 €

# / 5
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Do pozitivne spremembe s 60% popustom na ThetaHealing terapijo!

29,90 €

Redna cena od 75,00 €

Ko v življenju pridete do točke, kjer se vprašate zakaj vam življenje prinaša vedno znova podobne situacije, bolezni in stanja, v katerih vedno izgubljate sebe in si želite prevzeti vajeti v svoje roke, je svetovanje ena na ena prava odločitev. ThetaHealing je meditacijski proces, ki omogoča fizično, psihološko in duhovno zdravljenje. Edini pogoj za učinek te tehnike je, da verjamete v "nekaj".

ThetaHealing je sistem samozdravljenja in je namenjen vsem, ki ste pripravljeni iti naprej in narediti pozitivno spremembo v svojem življenju!

THETA HEALING TERAPIJA

ThetaHealing je meditacijski proces, ki omogoča fizično, psihološko in duhovno zdravljenje s pomočjo osredotočene molitve h Kreatorju. Edini pogoj za učinek te tehnike je, da verjamete v ˝nekaj˝. Vseeno je, kako to ˝ nekaj ˝poimenujete; Bog, Alah, Buda, Univerzum...

ThetaHealing ne izraža nobenih verskih usmeritev. Theta stanje je stanje zelo globoke sprostitve, kakršno se uporablja v hipnozi. Možganski valovi theta, predstavljajo podzavest, nadzorujejo tisti del možganov, ki se v plasteh nahaja med zavestnim in podzavestnim umom in vsebuje spomine  in občutke, ter nadzorujejo naše pristope, prepričanja in obnašanje. Valovi theta so vedno ustvarjalni, navdihujoči in jih spremljajo značilni duhovni občutki.

Zavedajte se, da resnega zdravstvenega stanja ne smete reševati sami brez predhodnega posveta z zdravnikom in da tehnika ni mišljena kot dopolnilo ali nadomestilo za uradno medicinsko oskrbo ali zdravljenje. Ne dajemo zagotovil, saj je odgovornost na vas. To prevzamete, ko ugotovite, da imate moč spremeniti svoje življenje. Vedno v vaše najvišje in najboljše dobro.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • s terapijo se boste znebili stresa, tesnobe in napetosti
  • dobite nazaj lahkotnost svojega življenja
  • odpravite strahove in negativna čustva
  • odkrijte svojo notranjo moč in v polnosti zaživite svoje življenje
  • za vas poskrbi izkušeno strokovno osebje

Odličen nakup

Pameten nakup

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Edina Seferović se je po rojstvu hčere iz čistega analitičnega uma popeljala v svet energij. Spoznala je, da je to delo, del njenega poslanstva. Dela na sebi in s podporo tudi druge popelje na pot osebne rasti. Podjteje je v zagonu, poleg vodenih delavnic, osebnih svetovanj, pripravlja tudi program za podjetja. Ima certifikat delovanja na področju Basic DNA in Advanced DNA.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (122)