Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 87% popust za lasersko odstranjevanje pigmentacij ali kapilar!

od 14,90 €

Redna cena od 92,00 €

# / 4

Do 87% popust za lasersko odstranjevanje pigmentacij ali kapilar!

od 14,90 €

Redna cena od 92,00 €

Spremembe na koži so po navadi moteče in najbolj opazne na predelih, ki so najbolj izpostavljeni soncu. Dejavniki, ki na slednje vplivajo so lahko dedni, hormonski, povezani s starostjo ali pa izpostavljenostjo soncu. Za odstranitev pigmentacij na obrazu, podlahti, nadlahti, dlani ali dekolteju in kapilar na predelu lic ali nosu bodo poskrbeli strokovnjaki z najučinkovitejšo lasersko metodo.

Odstranjevanje na predelu obraza, podlahti, nadlahti, dlani ali dekolteja.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • lasersko odstranjevanje pigmentacij ali kapilar na predelu po izbiri
  • terapija traja 30 minut
  • pigmentacije se odstranjujejo na obrazu, podlahti, nadlahti, dlani ali dekolteju
  • kapilare se odstranjujejo na predelu lic ali nosu

LASERSKO ODSTRANJEVANJE KAPILAR in PIGMENTACIJ

Kapilara je najtanjša krvna žila v telesu s premerom med 0,01-0,2 mm. 

NAČIN LASERSKEGA ODSTRANJEVANJA KAPILAR
Z ozkim snopom laserskih žarkov potujejo nad kapilaro. Žarke določene valovne dolžine vpija ciljna tarča hemoglobin, ki je v rdečih krvničkah žil. Zaradi spremembe svetlobne energije v toplotno le ta uniči rdeče krvničke in žilno steno, ki se čez čas vsrkajo v okoliško tkivo. Razširjena žilica tako izgine. Gre torej za to, da se ciljno tkivo toplotno uniči, okoliške kožne strukture pa očuvajo.

UČINKOVITOST POSEGA
Lasersko odstranjevanje žilic je zelo učinkovito, uspeh pa je odvisen od števila, globine in predvsem širine žilic (do 2 mm), ki jih odstranjujemo. Za dober estetski izid potrebujejo po navadi 2-4 ponovitve laserskega posega v razmiku štirih do osmih dni. Z laserjem uničena žilica po navadi v nekaj tednih izgine.

ODSTRANJEVANJE PIGMENTACIJ
Ključen za nastanek pigmentiranih madežev je barvilo melanin, ki nastaja v kožnih celicah. Kadar so kožne celice prekomerno aktivne, se na koži to odraža kot pigmentni madeži, lise, pege. Vzrokov za nastanek pigmentacij je več. Najpogostejši pa so izpostavljenost sončnim žarkom, nosečnost, starost ali gensko.
Pigmentacije se odstranjujejo s svetlobo na valovni dolžini 560-1200 nm. Najprej se absorbirajo pigmentni delci, ki razpadejo, telo pa jih delno izloči. Koža najprej rahlo pordi, nekaj dni po tretmaju pa se pigmenti sami odluščijo iz kože.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • lasersko odstranjevanje je najučinkovitejša in najmanj boleča metoda
  • laserski žarek uniči razširjeno žilico, okolna koža ostane neprizadeta
  • metoda depigmentacije je hitra, učinkovita in varna
  • pri odstranitvi pigmentacij se vaša povrhnjica ne tanjša
  • pomlajevanje kože, zmanjšanje por in mladosten videz

Pameten nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Za zdravje

VEČ O PONUDNIKU

Lepotni salon Holos, se nahaja le 5 min iz centra Ljubljane, v urbanem utripu nudi miren ambient za sprostitev vašega telesa in duha. Vizija podjetja je ponuditi in promovirati celostno zdravje in lepoto kot vrednoto, ki pomaga ljudem pri spoznavanju samega sebe. 
Nudijo terapevtske in kozmetične storitve, kot so kranio-sakralna terapija, ajurvedske masaže, nege obraza, telesa in duha, s katerimi se strankam nudi skrb za zdravje, lepoto ter sprostitev. Terapije, ki jih izvajajo, zajemajo torej kot del mozaika narave in se z njimi želijo dotakniti morja, šumenja borovcev, vonja po slani vodi, peska med prsti, bučanja morskih valov in lahlega vetriča na koži, ki skupaj seveda tvori zaokroženo celoto, kar simbolizira tudi samo ime Holos. Radi imajo torej mirnost in spokojnost oceana ter občutek sreče, ki ga daje sonce, želijo pa seveda, da bi se pri njih tudi vi počutili tako.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (146)