Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 91% popust na vrednostni bon za trajno odstranjevanje dlak z IPL-laserjem!

od 49,00 €

Redna cena od 500,00 €

# / 3

Do 91% popust na vrednostni bon za trajno odstranjevanje dlak z IPL-laserjem!

od 49,00 €

Redna cena od 500,00 €

Poslovite se od bolečin, razdražene kože in vraščenih dlak! Privoščite si trajno odstranjevanje dlak z najnovejšo tehnologijo IPL-laserja, ki zagotavlja trajne rezultate brez stranskih učinkov. Neboleče in primerno za vse tipe kože, saj uspešno odstrani vse vrste dlak. Poskrbite, da bo vaša koža svilnato gladka!

Hitro, učinkovito, neboleče in trajno odstranjevanje dlak! Pozabite na ureznine ali rdečico na koži zaradi britvic in voska.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • odstranjevanje dlak z IPL-laserjem na delu telesa po vaši izbiri 
  • cenik si poglejte tukaj: http://www.holos.si/cenik. Velja cena za 1. obisk. Popusti se med seboj ne seštevajo. 

lasersko odstranjevanje dlak

IPL-tehnologija: zagotavlja hitro, učinkovito, neboleče in progresivno odstranjevanje dlak. Sprožena svetlobna energija se absorbira v melaninu. Ker je melanina največ v celicah matriksa in folikla dlake, se tu sprosti največ energije. Ta jih uniči (fototermoliza) ne da bi poškodovala okoliška tkiva. V papili se nahajajo tudi krvne žile, ki prehranjujejo dlako. Zaradi širokega spektra valovnih dolžin s katerimi delujemo na kožo in delne absorbcije energije v hemoglobinu, pride do zamašitve žil, ki prehranjujejo papilo. Posledica je zmanjšana oskrba folikla s krvjo kar se kaže v zmanjšani ponovni rasti dlake.

Najboljši rezultati se dosežejo pri velikem barvnem kontrastu med kožo in dlako. To pomeni, da smo lahko učinkovitejši pri temnih, debelejših dlakah na svetli polti in manj učinkoviti pri svetlih in sivih dlakah. Temna koža ne le zniža učinkovitost posega temveč tudi poveča možnost nastanka opeklin. Zato je pomembno, da se izognemo sončenju vsaj dva meseca pred posegom. Prav tako se v tem obdobju ne sme jemati sredstev za porjavitev kože.

Prve štiri tretmaje prihajajo stranke na tretma enkrat mesečno, zatem pa enkrat na dva meseca. Zadnji tretma mnogokrat obiščejo po treh mesecih, da odstranimo še tisto malenkost dlačic, kar jih je ostalo. Med vsemi intervali je zaželeno, da se dlačice brijejo, nekje po drugem ali tretjem tretmaju pa bodo že ob najmanjšem dotiku odpadale tudi same od sebe.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • laser IPL proizvajalca Asah Medico s certifikatoma FDA in CE
  • učinkovito in neboleče odstranjevanje dlak z laserjem
  • tretma brez stranskih učinkov, primeren za vse tipe kože
  • nič več vnete kože, vraščenih dlačic in bolečih mozoljev
  • primerno tako za ženske kot za moške
  • strokovno opravljena storitev v prijetno urejenem salonu

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

Preizkušen paket

VEČ O PONUDNIKU

Lepotni salon Holos, se nahaja le 5 min iz centra Ljubljane, v urbanem utripu nudi miren ambient za sprostitev vašega telesa in duha. Vizija podjetja je ponuditi in promovirati celostno zdravje in lepoto kot vrednoto, ki pomaga ljudem pri spoznavanju samega sebe. 
Nudijo terapevtske in kozmetične storitve, kot so kranio-sakralna terapija, ajurvedske masaže, nege obraza, telesa in duha, s katerimi se strankam nudi skrb za zdravje, lepoto ter sprostitev. Terapije, ki jih izvajajo, zajemajo torej kot del mozaika narave in se z njimi želijo dotakniti morja, šumenja borovcev, vonja po slani vodi, peska med prsti, bučanja morskih valov in lahlega vetriča na koži, ki skupaj seveda tvori zaokroženo celoto, kar simbolizira tudi samo ime Holos. Radi imajo torej mirnost in spokojnost oceana ter občutek sreče, ki ga daje sonce, želijo pa seveda, da bi se pri njih tudi vi počutili tako.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (149)