Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Do 58% popust na vihanje trepalnic z barvanjem ali podaljševanje trepalnic!

od 19,90 €

Redna cena od 45,00 €

# / 3
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Do 58% popust na vihanje trepalnic z barvanjem ali podaljševanje trepalnic!

od 19,90 €

Redna cena od 45,00 €

Poskrbite, da bodo vaše trepalnice brezhibne in urejene brez vsakodnevnega nanašanja maskare. Za zapeljiv pogled se prepustite izkušenemu in prijaznemu osebju v kozmetičnem salonu Anna's Beauty Room! Z inovativno metodo Lash lifting, ki nežno privzdigne trepalnice in jih na videz podaljša, bodo vaše trepalnice poudarile vaše oči. Izbirate lahko med podaljševanjem trepalnic z metodo 1 na 1 ali pa z metodo volumen!

Izbirate lahko med podaljševanjem trepalnic z metodo 1 na 1 ali pa z metodo volumen! Vihanje trepalnic z metodo Lash Lift.

trepalnice

LASH LIFT
vihanje trepalnic je po svetu vse bolj priljubljena metoda. Gre za hiter, neboleč in naraven postopek, ki trepalnice podaljša, potemni, jih privzdigne in priviha, poleg tega pa jih oskrbi s keratinom, ki trepalnice obnavlja od korena do konic, jih nahrani ter okrepi. Zaradi tega je metoda Lash lift primerna za tako tiste s tanjšimi in šibkejšimi trepalnicami kot tudi za vse, ki so si pravkar odstranile umetne trepalnice. Namesto rolic se uporabljajo bolj udobne silikonske blazinice, izboljšana pa je tudi formula izdelkov.

Rezultat so nežno privzdignjene in ne zavihane trepalnice. Ne glede na to, ali so vaše trepalnice dolge ali kratke, bodo z metodo Lash lift lifting učinkom postale izrazite. Učinek je viden takoj in traja 4 do 5 tednov. Za bolj izrazit učinek priporočamo, da v tretma vključite tudi barvanje trepalnic.

BARVANJE TREPALNIC
Barvanje trepalnic je idealno za vse, ki se želite izogniti vsakodnevnemu ličenju z maskaro in ugodna rešitev za alergike na maskaro. S kozmeričarko se pogovorite o vaših željah in izberete barvni odtenek za barvanje trepalnic. Nato vam kozmetičarka očisti obraz, še posebej pazljivo predel okoli oči in oči. Za tem, na trepalnice nanese barvo in jo pusti delovati, dokler ni dosežen željen odtenek, nato pa nežno odstrani barvo. Postopek je neboleč in zelo učinkovit. Barva se na obrveh obdrži 2-3 tedne.

PODALJŠEVANJE TREPALNIC 1 NA 1
Trepalnice so svilnato sintetična vlakna, ki jih nanašamo na obstoječe trepalnice (ena posamična svilnata trepalnica na eno naravno trepalnico). Metoda, ki zagotavlja obstojnost in trajnost do 2 mesecev bo trepalnice, ki so breztežne in vodoodporne naredila kraljevske.

PODALJŠEVANJE TREPALNIC Z METODO VOLUMEN
Tehnika podaljševanja trepalnic omogoča videz gostejših, daljših in bolj ukrivljenih trepalnic, saj nanašamo več, čisto tankih trepalnic na eno vašo. Trepalnice imajo naravni cikel rasti od 2 do 4 mesece, medtem ko umetne ostajajo približno 3-4 tedne ali več. Življenjska doba naravnih trepalnic je 25-28 dni, takrat bo skupaj z naravno trepalnico odpadla tudi umetna. Vaše naravne trepalnice se ne bodo poškodovale ali uničile. Umetne trepalnice se po 2 do 4 tednih razredčijo in jih je potrebno dopolniti, zdržijo pa tudi do 6 tednov in več.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • zavihane trepalnice postanejo bolj vidne in delujejo gostejše
  • inovativna metoda, ki privzdigne trepalnice in jih na videz podaljša
  • učinek Lash lift je viden takoj in traja 4 do 5 tednov
  • profesionalno opravljena storitev s strani izkušenega osebja
  • naravna in varna metoda ne poškoduje vaših trepalnic
  • temnejše, podaljšane, odebeljene in privihane trepalnice
  • urejen videz brez vsakdanjega nanašanja maskare

Odlična ideja za darilo

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (144)