Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 72% popust na vihanje ali podaljševanje trepalnic 1 na 1 ali XD volumen!

od 18,50 €

Redna cena od 65,00 €

# / 3

Do 72% popust na vihanje ali podaljševanje trepalnic 1 na 1 ali XD volumen!

od 18,50 €

Redna cena od 65,00 €

Poskrbite, da bodo vaše trepalnice brezhibne in urejene brez vsakodnevnega nanašanja maskare. GRATIS urejanje obrvi ali barvanje trepalnic!

Zagotovite si zapeljive trepalnice brez nanosa ličil in z gostejšimi ter daljšimi trepalnicami poudarite oči! GRATIS urejanje obrvi ali barvanje trepalnic.

PODALJŠEVANJE ALI KERATINSKO VIHANJE TREPALNIC

1 NA 1
Trepalnice so svilnato sintetična vlakna, ki jih nanašamo na obstoječe trepalnice (ena posamična svilnata trepalnica na eno naravno trepalnico). Metoda, ki zagotavlja obstojnost in trajnost do 2 mesecev bo vaše breztežne in vodoodporne trepalnice naredila kraljevske. 

XD VOLUMEN
Tehnika podaljševanja trepalnic omogoča videz gostejših, daljših in bolj ukrivljenih trepalnic, saj nanašamo več, čisto tankih trepalnic na eno vašo. Trepalnice imajo naravni cikel rasti od 2 do 4 mesece, medtem ko umetne ostajajo približno 3-4 tedne ali več. Življenjska doba naravnih trepalnic je 25-28 dni, takrat bo skupaj z naravno trepalnico odpadla tudi umetna. Vaše naravne trepalnice se ne bodo poškodovale ali uničile. Umetne trepalnice se po 2 do 4 tednih razredčijo in jih je potrebno dopolniti, zdržijo pa tudi do 6 tednov in več. 

KERATINSKO VIHANJE TRTEPALNIC
S trajnim vihanjem se trepalnice oblikujejo v naravno ukrivljen lok, ki odpre pogled in naredi oči bolj izrazite. Ob vsakodnevni uporabi klešč za vihanje trepalnic lahko te poškodujemo ali zlomimo, pa tudi učinek je kratkotrajen. Gre za hiter, neboleč in naraven postopek, ki trepalnice podaljša, potemni, jih privzdigne in priviha, poleg tega pa jih oskrbi s keratinom, ki trepalnice obnavlja od korena do konic, jih nahrani ter okrepi. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • urejen videz brez vsakdanjega nanašanja maskare
  • temnejše, podaljšane, odebeljene in privihane trepalnice
  • podaljševanje 1 na 1 ali XD
  • s trajnim vihanjem se trepalnice oblikujejo v naravno ukrivljen lok
  • bolj izrazite oči in odprt pogled
  • voda trepalnicam ne škoduje, zato ni ovira med katerimi koli dejavnostmi
  • dodajanje trepalnic glede na vaše želje in potrebe
  • GRATIS urejanje obrvi ali barvanje trepalnic

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

V Kozmetičnem salonu Magic si lahko privoščite različne lepotne storitve – pedikura, manikura, podaljševanje trepalnic, odstranjevanje dlačic, brazilska depilacija, različne nege obraza (diamantni piling, ultrazvok, ultrazvočni čistilec, cryo derm), oblikovanje obrvi in masaže. Čudovit ambient, lahko dostopna lokacija in strokovno osebje.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (148)