Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 77% popust na učinkovito strojno limfno drenažo za pomoč pri hujšanju!

od 7,90 €

Redna cena od 20,00 €

# / 3

Do 77% popust na učinkovito strojno limfno drenažo za pomoč pri hujšanju!

od 7,90 €

Redna cena od 20,00 €

Čakajo vas vrhunski tretmaji za popolno oblikovanje vašega telesa! Pri uresničitvi dolgoletne želje po sanjski postavi vam bodo pomagali v lepotnem salonu Beauty Zone, kjer so za vas pripravili učinkovit tretma za odpravljanje nakopičenih maščob! Napredna metoda strojne limfne drenaže očisti telo strupov, odpravlja celulit in zastajanje vode v telesu, obenem pa deluje tudi kot preventiva proti nastajanju krčnih žil. Za boljše počutje in boljšo kondicijo telesa!

Čakajo vas vrhunski tretmaji za popolno oblikovanje vašega telesa! Znebite se nadležne pomarančne kože ter maščobnih blazinic! Možnost izbire paketa!

STROJNA LIMFNA DRENAŽA

Limfna drenaža velja za eno najbolj uveljavljenih metod za odpravljanje celulita! Je oblika masaže, ki izboljša limfni pretok na določenem delu telesa. Npr. limfna drenaža na stegnih je dopolnilna terapija, ki pomaga zmanjšati obseg maščobnega tkiva, ki povzroča celulit. Z limfno drenažo stimuliramo limfni sistem, da odvaja (izloča) toksine, ki so se nakopičili v celicah. To je ena najbolj uveljavljenih metod za odpravljanje celulita. Kombinacija različnih metod oblikovanja telesa vam zagotavlja vidne rezultate že po prvem tretmaju.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • urejen lepotni salon s strokovno opremo in osebjem
  • vidni rezultati že po prvih obiskih opravljene storitve
  • močno izboljšan limfni pretok in ohranitev prožnosti kože
  • terapije izboljšujejo stanje tudi pri oteklinah in poškodbah sklepov
  • imejte lepo oblikovano in zavidanja vredno telo ter boljšo samozavest

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za oblikovanje telesa

VEČ O PONUDNIKU

Novo odprti salon Beuty Zone se nahaja v Ljubljani in ponuja vrhunske storitve na področju kozmetike in osebne nege. Strokovno osebje poskrbi za kakovostne in kvalitetno opravljene storitve, ki strankam zagotovijo popolno zadovoljstvo. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (198)