Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 90% popust na učinkovito preoblikovanje telesa z ultrazvočno liposukcijo!

od 24,60 €

Redna cena od 221,00 €

# / 5

Do 90% popust na učinkovito preoblikovanje telesa z ultrazvočno liposukcijo!

od 24,60 €

Redna cena od 221,00 €

Z metodo ultrazvočne liposukcije vam bodo v priznanem Spa organic centru razbili maščobne celice, z radiofrekvenco pa bo vaša koža postala bolj mehka, gladka in čvrsta. Celoten tretma poteka po protokolu CIDESCO in traja do 90 minut. Brezbolečinska alternativa kirurški liposukciji, brez uporabe kirurškega noža, injekcij in brez okrevanja. Z zagotovljenimi vidnimi rezultati - popolno jamstvo uspeha! 

Zmanjšanje obsega za 10 cm ali več brez uporabe kirurškega noža! Ne spreglej paketa 9+1 GRATIS!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

1 obisk za preoblikovanje telesa vključuje:

 • ultrazvočno liposukcijo
 • radiofrekvenco
 • IR kabino-Physiotherm
 • čaj za razstrupljanje (detoksikacija)
 • menu prehrane za preoblikovanje telesa
 • strokovno individualno svetovanje

POTEK TRETMAJA

ULTRAZVOČNA LIPOSUKCIJA IN RADIOFREKVENCA
Celoten tretma traja do 1,5 ure, pri čemer je rezultat viden takoj. S stranko se najprej pogovorijo o njenih željah in pričakovanjih ter ji natančno razložijo postopek. Sledi strokovna analiza stanja telesa in določitev predelov za izvajanje ultrazvočne liposukcije. Nato stranko izmerijo in nanesejo ultrazvočni prevodnostni gel (10x). Prične se postopek ultrazvočne liposukcije (metoda razbijanja maščobnih celic; oblikovanje telesa, 10x) in nadaljujejo s postopkom radiofrekvence (anticelulitni tretma in napenjanje kože, 10x). Potem stranka odide v IR kabino-Physiotherm (pred ali po), kjer se razstruplja in hujša (do 1000 kalorij v 20 do 30 min, 10x).

Stranka dobi tudi meni za prehranjevanje, strokovno individualno svetovanje in 10x čaj za razstrupljanje.
V gratis paketu stranki naredijo 1x Body wrapping Fatburn & Slim (ovijanje telesa).

Občutek med tretmajem je prijeten, čuti se toplota in drsenje sond po telesu. Z metodo ultrazvočne liposukcije se razbijajo maščobne celice. Na ta način preoblikujejo telo. S pomočjo radiofrekvence pa se koža nategne, postane bolj gladka, sveža, čvrsta, mladostna, napeta in z občutno manj celulita.

IR KABINA-PHYSIOTHERM
Omogoča vam terapijo s toploto, ki jo ljudje poznamo že stoletja. Infrardeči grelci oddajajo energijo, ki prodira do 4 cm v telo. Nižja temperatura nam omogoča, da je IR kabina bolj varna za ljudi s kardiovaskularnimi težavami. Učinki IR kabine-Physiotherm: poraba kalorij, kontrola teže, mišično skeletni učinki, lajša revmatični artritis, izboljšuje cirkulacijo, lajša infekcije ušes, nosa, grla, ugodno vpliva na kožo, pomaga pri celjenju brazgotin, zmanjšuje celulit, lajša bolečine, lajša zdravljenje po poškodbah in drugi učinki.

BODY WRAPPING
Body wrapping ali povijanje telesa je preverjena in učinkovita metoda za odpravo celulita, zmanjševanje obsega in izboljšanje tonusa kože. Že po nekaj tretmajih body wrappinga se vidno zmanjša celulit, obseg, čvrstost in elastičnost tkiva se pa izboljšata.

IZJAVE ZADOVOLJNIH STRANK:
1. Bila sem že na ultrazvočni liposukciji, ampak na manjšem paketu (5x). Z doseženim sem bila kar zadovoljna, vendar se mi je celulit zelo hitro ponovil. Zato sem poiskusila ta mega paket. Zdaj je že 5 mesecev po kuri in celulit se ni več pojavil. Spremenjeno telo je ostalo še danes tako kot ob zaključku postopkov. Rezultat je res dolgoročen zaradi paketa 9+1 in strokovnega osebja, ki ve kaj dela.
Polona, 31 let, Radomlje

2. S tem paketom sem izgubila 10 kg in 18 cm obsega trebuha, pa še naučila sem se pravilno jesti. Oblika mojega telesa je popolnoma drugačna. Njihova dieta je zdaj moj način prehranjevanja!
Violeta, 36 let, Kranj

3. Kljub temu da sem suha, sem imela celulit vse življenje. Ta super paket je popolnoma popravil mojo kožo. Srečna in zadovoljna sem.
Petra, 43 let, Ljubljana

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • akreditiran Cidesco lepotni center - najvišji strokovni in higienski standardi
 • vidni rezultati zagotovljeni - najboljši nakup s 100 % garancijo
 • ultrazvočna liposukcija, radiofrekvenca in IR-kabina - Physiotherm
 • sveža, čvrsta in napeta koža z občutno manj celulita
 • infrardeči grelci omogočajo terapijo s toploto, ki prodira do 4 cm v telo
 • prijeten občutek med tretmajem, čuti se toplota in drsenje sond po telesu
 • visoka poraba kalorij, kontrola teže, zmanjšanje celulita, lajšanje bolečin
 • strokovna analiza stanja telesa in individualno svetovanje
 • paket 9 + 1 z gratis obiskom za vse tiste, ki si želite najboljše rezultate

Odlična ideja za darilo

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za oblikovanje telesa

VEČ O PONUDNIKU

S kozmetiko se ukvarjajo že 40 let. Iz majhnega kozmetičnega salona so se razvili v SPA ORGANIC- CERTIFICIRAN ORGANSKI KOZMETIČNI CENTER.

Spa se nahaja na mirni lokaciji le streljaj od strogega centra, ob priljubljenem sprehajališču pod mogočnimi kostanji ob Ljubljanici. Obkrožajo ga prijetni lokali, trgovinice in znamenite hiše. V hiši, kjer ima prostore Spa, se je včasih nahajala Blaznikova tiskarna, ki je delovala od l. 1829 in pod različnimi imeni in lastniki vse do l. 1975. V njej so v 19. stol. tiskali Bleiweisove Kmetijske in rokodelske novice. Tu so natisnili tudi Prešernovi deli Krst pri Savici in Poezije.

Združujejo dolgoletne izkušnje, znanje in strokovnost. V prijetnem in sproščujočem ambientu vam nudijo strokovno negovalno terapijo kože obraza in telesa. Z uporabo certificirane organske kozmetike poskrbijo, da vašo kožo negujejo in lepšajo z visoko kakovostnimi izdelki. S celostnim pristopom k negi vam zagotavljajo optimalne rezultate za zdravje kože in dobro telesno počutje.

So akreditiran CIDESCO lepotni center, ki po akreditaciji CIDESCO-International zagotavlja najvišje strokovne in sanitarno higienske standarde. So nosilci CIDESCO BEAUTY THERAPY DIPLOME IN SPA THERAPY DIPLOME. V 35 državah na svetu je 90 akreditiranih centrov. Te tretmaje uporabljajo tudi estradniki v Hollywoodu, Parizu, New Yorku, Milanu,...

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (146)