Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 80% popust na trajno odstranjevanje dlak z IPL-laserjem za ženske!

od 4,90 €

Redna cena od 24,00 €

# / 3

Do 80% popust na trajno odstranjevanje dlak z IPL-laserjem za ženske!

od 4,90 €

Redna cena od 24,00 €

IPL + RF laser (Intense Pulsed Light) - metoda, ki z močjo svetlobe postopoma trajno odstrani dlake kjer koli na telesu! Brez poškodovane kože, z manj vraščenih dlačic in luščenja kože. 

IPL + RF - metoda, ki z močjo svetlobe postopoma trajno odstrani dlake kjer koli na telesu! Brez poškodovane kože, z manj vraščenih dlačic in luščenja kože.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • 1x IPL + RF trajno odstranjevanje dlak na izbranem delu telesa za 1 osebo

IPL TRAJNO ODSTRANJEVANJE DLAK

Epilacija z intenzivno pulzirajočo svetlobo (IPL) je danes manj boleča, bolj udobna in cenejša na dolgi rok v primerjavi z vsakodnevnimi metodami odstranjevanja dlačic (voskanje, britje, elektroliza,…). Prav tako ima številne prednosti, kot je regeneracija poškodovane kože, zmanjšanje vraščanja dlačic in luščenja kože, ki se pojavi zaradi uporabe voska ali britja. Tehnologija IPL ponuja neinvaziven način za odstranjevanje dlačic in dolgotrajne rezultate. 

Glavni prednosti IPL + RF odstranjevanja dlačic pa sta, da ne poškoduje povrhnjice ter izredno zadovoljstvo pacientov. Celice melanina ter lasni mešički absorbirajo specifično valovno dolžino, kar privede do gretja lasnega mešička ter ga selektivno uniči. Pri tem pa se tkivo v neposredni bližini ne poškoduje. Tretma epilacije pozitivno vpliva na samo kožno tkivo, saj vzpodbuja kolagen, ki je glavno tkivno vezivo v koži. Koža je po tretmajih mehkejša, bolj gladka in ima lepši ten.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • trajno odstranjene dlake, da boste pripravljeni na poletna oblačila
  • vse skupaj deluje tudi na svetlejše, tanke in mehke dlake in jih odstrani
  • pod vplivom svetlobe in toplote se uniči koren dlake
  • postopek s 100% sterilno svetlobo laserja zagotovi popolno varnost
  • najhitrejša in najučinkovitejša metoda odstranjevanja dlak do sedaj

Pameten nakup

Strokovno osebje

Dobro počutje

Preizkušen paket

VEČ O PONUDNIKU

V Kozmetičnem salonu Magic si lahko privoščite različne lepotne storitve – pedikura, manikura, podaljševanje trepalnic, odstranjevanje dlačic, brazilska depilacija, različne nege obraza (diamantni piling, ultrazvok, ultrazvočni čistilec, cryo derm), oblikovanje obrvi in masaže. Čudovit ambient, lahko dostopna lokacija in strokovno osebje.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (154)