Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 80% popust na tradicionalno kitajsko medicino na 2 lokacijah!

12,00 €

Redna cena od 60,00 €

# / 4

Do 80% popust na tradicionalno kitajsko medicino na 2 lokacijah!

12,00 €

Redna cena od 60,00 €

Odkrijte edinstven zdravilni sistem - akupunktura, ki ga na daljnem vzhodu uporabljajo že več kot 4.000 let. Posveča se vzrokom, zaradi katerih je bolezen nastala, ne samo odpravljanju simptomov samih, zaradi česar vam pomaga do boljšega počutja.

Odkrij edinstven zdravilni sistem - akupunktura, kjer se posvečajo vzrokom, zaradi katerih je bolezen nastala!

TRADICIONALNA KITAJSKA MEDICINA

Veda s 4.000-letno zgodovino, katere poglobljeni razvoj traja še danes. Vključuje nauk o diagnostiki, vzrokih, nastanku in poteku bolezni ter metodah obravnave. Tradicionalna kitajska medicina združuje bistvo kitajske filozofije, kulture in znanosti.
Tradicionalna kitajska medicina (TKM) rešuje težave celostno, saj se posveča vzrokom, zaradi katerih je bolezen nastala, in ne samo odpravljanju simptomov. S tem upošteva, da je ves organizem medsebojno povezan. Vse telesne funkcije, organi, tekočine in tkiva tvorijo organsko ravnotežje, ki se nenehno sproti vzpostavlja. Ko je porušeno, pravimo da v telesu pride do bolezni.

KAKO POTEKA PREGLED?
Diagnostika – zdravilca iz Kitajske po TKM ne zanima samo bolezen, temveč človek kot celota. Tudi človekovo slabo počutje obravnava kot bolezen, saj je to eden od znakov neravnovesja. Osnovno mersko orodje pri TKM je zdravilec (diagnostik), ki mora imeti veliko izkušenj in znanja. Diagnostika temelji na merjenju pulza (tipanje radialne vene v šestih položajih), opazovanju (jezika, las, drže, oči, itd.), poslušanju (govora, dihanja in kašljanja) in spraševanju (o subjektivnih znakih kot so utrujenost, koncentraciji, potenju, apetitu in žeji, okusu v ustih, prebavi in mokrenju, o bolečinah, itd.). Opazuje se vse, kar se lahko opazi brez inštrumentov in poškodb bolnika. Na podlagi teh opazovanj akupunkturist določi vzorec, po katerem se nato izvajajo terapije.

PODROČJA OBRAVNAVE
Glavoboli, obolenja vratu, bolečine v križu in nogah, mravljinci in otopelost okončin, alergije, različne športne poškodbe kit in mišic, pomoč pri revmatskih obolenjih in išiasu, migrene, nespečnost, odpravljanje posledic možganske kapi, vnetja živcev, bolečine v želodcu in prebavnem traktu, težave s prebavo, neredna in boleča menstruacija, pospeševanje zmanjšanja telesna teže, vrtoglavica, izboljšanje miselne koncentracije, bolezenska stanja pri otrocih, obolenja zaradi kroničnega stresa, depresije, tesnobe, nervoze ...

AKUPUNKTURA
Široko sprejeta in varna terapevstka metoda , ki temelji na zabadanju iglic v akupunkturne točke z določenimi tehnikami. Tanke iglice akupunkturist zabode v točno določene točke na telesu in s tem uravnava pretok vitalne življenjske energije, z namenom da bi v telesu ponovno vzpostavili ravnovesje oz zdravje. 

AKUPRESURA
Tehnika, kjer se s prsti pritiska na določene akupresurne točke na meridianih. Je medicinska masaža, ki se uporablja za sproščanje ali razvajanje, kot tudi za resne terapije kot so na primer športne poškodbe, kronične bolečine v sklepih in mišicah, ter odlično deluje tudi kot preventiva, saj krepi imunski sistem. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • celostno reševanje vaših zdravstvenih težav
  • posvečanje odpravljanju vzrokov, zaradi katerih je bolezen nastala
  • upošteva medsebojno povezanost vsega organizma
  • izjemno učinkovite alternativne oblike zdravljenja
  • prijazno in strokovno usposobljeno osebje
  • možnost koriščenja kupona na 2 lokacijah v Sloveniji

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za zdravje

Preizkušen paket

VEČ O PONUDNIKU

Podjetje je osredetočeno izrecno na tradicionalno kitajsko medicino ter ima štiri ordinacije po Sloveniji z največjo ordinacijo v državi, s strokovno usposobljeni diagnostiki – akupunkturisti tradicionalne kitajske medicine z dolgoletnimi izkušnjami na področju zdravilskih metod akupunkture in akupresure. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (162)