Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Do 90% popust na terapije za boljše počutje, lajšanje bolečin, regeneracijo!

od 13,90 €

Redna cena od 43,50 €

# / 3

Do 90% popust na terapije za boljše počutje, lajšanje bolečin, regeneracijo!

od 13,90 €

Redna cena od 43,50 €

Poskrbite zase in za svoje počutje! Izberite med dvema terapijama, ki bosta blagodejno vplivali na vaše telo in počutje. Če vas mučijo bolečine v sklepih in mišicah, utrujenost ali čustveni, miselni in fizični napori, si privoščite kisikovo terapijo. Če pa imate težave s poškodbami, regeneracijo po operacijah, težave s kožo ali lokalnimi bolečinami, je za vas primerna terapija z bio lučko. Izkušeni in specializirani terapevti se vam bodo popolnoma posvetili in odlično poskrbeli za vas. Ne čakajte in storite nekaj zase že danes!

V novem letu se posvetite sebi in si privoščite terapije, ki izboljšujejo počutje, lajšajo bolečine in regenerirajo telo!

O terapijah

Magnetna terapija s kisikovo terapijo

Kisikova terapija izboljšuje oskrbo celotnega telesa s kisikom. Dviga razpoloženje, zmanjšuje posledice stresa, izboljšuje spomin ter ima blagodejne učinke na telo in psiho. Magnetna terapija je s pulzirajočim magnetnim poljem zelo učinkovita in se priporoča pri blažitvi posledic stresa in za vzpostavljanje dobrega počutja telesa. Pomaga regenerirati vsako telesno celico, odpreti motene poti samoregulacije in samozdravljenja organizma. Priporočamo pri: utrujenosti, bolečinah v sklepih in mišicah, po čustvenih, miselnih in fizičnih naporih.

Magnetna terapija z bio lučko

Bioptron svetlobna terapija oddaja polarizirano svetlobo, ki prodre globoko v želene strukture tkiv. Krepi celično presnovo, pospešuje sposobnost obnavljanja in proces zdravljenja. Deluje lokalno na poškodovana tkiva, glavobole ipd. Priporočamo pri: poškodbah, po operacijah, težavah s kožo, lokalnih bolečinah.

Obe terapiji

Dolgoročni učinek terja nekaj ponovitev terapij oz. časa. Da bi se pokazali prvi učinki, je potrebno izvesti par terapij, da pa se stanje ustali in stabilizira, priporočamo izvedbo najmanj petih terapij zaporedoma. Kasneje se po posvetu s terapevtom lahko odločite, če in ali so še potrebni dodatni tretmaji.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • odlični terapiji, ki bosta blagodejno delovali na vas
  • kisikova terapija ima blagodejne učinke na telo in psiho
  • izboljšuje oskrbo celotnega telesa s kisikom
  • dviga razpoloženje, zmanjšuje posledice stresa, izboljšuje spomin
  • pomaga regenerirati vsako telesno celico
  • proti utrujenosti, bolečinam v sklepih in mišicah ter raznim naporom
  • terapija z bio lučko deluje lokalno na poškodovana tkiva
  • oddaja polarizirano svetlobo, ki prodre globoko v želene strukture tkiv
  • pri poškodbah, po operacijah, težavah s kožo, lokalnih bolečinah
  • specializirana ustanova, ki skrbi za boljšo kakovost življenja pacientov

VEČ O PONUDNIKU

Terapevtski center Čarobna lučka je prva slovenska ustanova s celostnim, multidisciplinarnim pristopom k nevroterapevtski obravnavi otrok. Individualni štirinajstdnevni tretmaji obsegajo niz terapevtskih obravnav, oblikovanih po vzoru priznanega slovaškega medicinskega centra ADELI, ene vodilnih evropskih ustanov na tem področju. Ključni cilj terapij je optimalna samostojnost in posledično čim boljša kakovost življenja njihovih pacientov.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (154)