Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 52% popust na specialno nego obraza po izbiri ali diamantni piling!

od 23,90 €

Redna cena od 50,00 €

# / 4

Do 52% popust na specialno nego obraza po izbiri ali diamantni piling!

od 23,90 €

Redna cena od 50,00 €

Da bo vaš videz svež, koži na vašem obrazu privoščite celovito nego obraza z diamantnim pilingom. Vaša koža bo tako čista in sveža ter bolj zdrava, vi pa boste zasijali kot prerojeni. Lahko pa se odločite za specialno nego z globinskim čiščenjem, kjer lahko izbirate med zlato, hialuronsko ali kislinsko nego. 

Izbirate lahko med zlato, hialuronsko ali kislinsko nego ter med diamantnim pilingom, kjer je vključeno oblikovanje obrvi in odstranjevanje brčic!

NEGA OBRAZA

DIAMANTNI PILING
Diamantni piling je postopek mikrodermabrazije, kjer postopoma in kontrolirano luščijo povrhnjico z lasersko obdelanimi diamantnimi konicami ter vakuumom, ki med izvajanjem posega odstranjuje odmrle kožne celice, hkrati pa pospeši  mikrocirkulacijo in s tem obnavljanje kože. S pomočjo finih kristalov odstranijo vso odmrlo kožo, ki daje vaši koži neenakomeren in siv odtenek. Mikrodermoabrazija je namreč postopek, ki vašo polt regenerira in revitalizira. Diamantni piling je popolnoma naraven in neboleč postopek luščenja zgornjega dela kože.

Na ta način lahko preprečite prezgodnje staranje kože. Po malo manj kot 1-urnem razvajanju se boste tako počutili popolnoma prenovljeni in hkrati boste sproščeni. Vaša polt pa bo tako veliko bolj zdrava in gladka ter prožna. Potem tudi najmanjši nanos ličila deluje popolnoma dovolj in je tudi bolj izrazit.

ZLATA NEGA OBRAZA
Zlato dokazano učinkuje v smislu pomlajevanja kože, glajenja linij in gub ter izboljšanja tonusa kože. Koža, negovana z zlatom, postane opazno bolj gladka in čudovitega sijaja. Po nanosu na kožo zlato aktivira elektrone v celicah kože. Ko so aktivirani, se v koži vzpostavijo procesi celične komunikacije (spodbudi se obnova in rast celic).

POVRŠINSKA NEGA OBRAZA
Začnejo s čiščenjem obraza, sledi utrditev obrvi in odstranitev odvečnih dlačic, nato masaža, maska ter uporaba ampule in kreme.

SPECIALNA NEGA OBRAZA
Traja 90 minut, z uporabo hialuronske kisline in s kolagenom po utečenih postopkih: brez igel strokovnjaki vnesejo v obraz hialuronsko kislino, kolagen ter vitaminsko ampulo.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • sveža in zdrava koža na obrazu
  • profesionalna obravnava s strani izkušenega osebja
  • diamantni piling ali specialna nega obraza
  • uživanje v lepem in urejenem salonu

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Kozmetični salon Malalan je urejen in prijeten kozmetični salon, v katerem bodo za vas brez dvoma dobro poskrbeli. Nudijo storitve, zaradi katerih se boste v svojem telesu počutili veliko bolje, osebje pa je prijazno in vedno pripravljeno priskočiti na pomoč.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (187)