Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 69% popust na profesionalne ženske ali moške frizerske storitve!

od 4,90 €

Redna cena od 10,00 €

# / 5
SAMO NA KUPONKO.SI

Do 69% popust na profesionalne ženske ali moške frizerske storitve!

od 4,90 €

Redna cena od 10,00 €

Bi spremembo dolžino las ali imeli le fen frizuro? V frizerskem salonu Martinez z lahkoto poskrbijo za oboje. Preobrazite svoj stil z modno pričesko, nov videz vam bo zagotovo dvignil samozavest in izboljšal počutje. Na voljo tudi za moške, ženske pa ne spreglejte še Cut&Go striženja! 

Na voljo barvanje in striženje, Cut&Go, barvanje pramenov, fen frizura ali moško striženje!

Frizerski salon Martinez

STRIŽENJE LAS
Pričesko vam uredijo po vaših željah in glede na vaš tip lasišča. Frizerke vam tudi svetujejo glede nege las in poskrbijo, da iz salona odidete zadovoljni. Na voljo so tako žensko kot tudi moško in otroško striženje. Pred samim striženjem in oblikovanjem las, lahko poskrbijo tudi za umivanje las z izdelki, ki so primerni za vaš tip lasišča. Samemu striženju sledi še oblikovanje pričeske.

FEN FRIZURA
Po opravljenih postopkih striženja ali barvanja ali obojega, frizer na vaše lase pred koncem pranja las, na vaše lase nanese še masko za suhe lase, proti izpadanju las ali proti mastnim lasem - odvisno od vaših las. Nato vaše lase še posuši s fenom in krtačo, v lepo frizuro, seveda po vaših željah. V kolikor vaši lasje hitro izgubijo oblikovano obliko, vam frizer lahko po vaši želji na lase pred fenanjem nanese peno za utrjevanje las, po končani frizuri pa še lak ali gel za lase.

BARVANJE LAS
Pri barvanju las bodo poskrbeli, da vas spoznajo in vam pravilno svetujejo glede želene barve glede na vaš ton las, ki jo prilagodijo glede na polt kože, starost osebe in življenski stil.Kombinacija pigmentov, razvijalcev, barv in prelivov v rokah profesionalnega frizerja za barvanje las omogoča individualni pristop ustvarjanja popolne barve samo za vas.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • urejen, privlačen in zdrav videz vaših las
  • popolno razvajanje vašega lasišča
  • prijazno in ustrežljivo osebje, ki bo ugodilo vašim željam
  • profesionalno opravljena storitev
  • prijeten in priljubljen frizerski salon
  • možnost tudi Cut&Go striženja

Odličen nakup

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Prepustite svoje lase v oskrbo pravim lasnim strokovnjakom: za vaše lase in lasišče bodo poskrbeli prijazno in strokovno. Z veseljem vam bodo svetovali glede izbire pričeske, dolžine las, barve, ki bo najbolj pristajala vašemu obrazu, in stilu. Znali vam bodo pomagati tako za vsakdanje kot za svečane priložnosti.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (181)