Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 58% popust na profesionalne frizerske storitve za ženske in moške!

od 4,40 €

Redna cena od 10,00 €

# / 4
ISKANO

Do 58% popust na profesionalne frizerske storitve za ženske in moške!

od 4,40 €

Redna cena od 10,00 €

Profesionalni frizerji pričesko uredijo po vaših željah in glede na vaš tip lasišča. Ženske si lahko privoščite tudi barvanje ali masažo lasišča, za moške pa je na voljo striženje in oblikovanje frizure. Poskrbite za brezhibno urejenost in za svež videz vaših las!

Možnost barvanja in masaže lasišča. Pričeska je prilagojena vašemu tipu lasišča!

STUDIO TOP

V studiu TOP bodo za vas poskrbeli s celovito frizersko nego ter kozmetičnimi storitvami. Razvajanje za pripadnice nežnejšega spola, kot tudi za moške, ki si želite biti urejeni.

STRIŽENJE LAS
Pričesko vam uredijo po vaših željah in glede na vaš tip lasišča. Frizerke vam tudi svetujejo glede nege las in poskrbijo, da iz salona odidete zadovoljni. Na voljo so tako žensko kot tudi moško in otroško striženje. Pred samim striženjem in oblikovanjem las, lahko poskrbijo tudi za umivanje las z izdelki, ki so primerni za vaš tip lasišča. Samemu striženju sledi še oblikovanje pričeske.

BARVANJE LAS
Vsak obraz potrebuje drugačne tone barv za lase in pred barvanjem se potrudijo, da stranko spoznajo in se pogovorijo o stilu želene pričeske in barve. Barvo prilagodijo polti kože, starosti osebe, njenemu življenjskemu stilu in stranki svetujejo, kakšni odtenki barv bi ji najbolje pristajali. Kombinacija pigmentov, razvijalcev, barv in prelivov v rokah profesionalnega frizerja za barvanje las omogoča individualni pristop ustvarjanja popolne barve samo za vas.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • pričesko vam uredijo po vaših željah in glede na vaš tip lasišča
  • priskrbite si svež videz vaših las
  • na voljo tudi barvanje ali masaža lasišča
  • modna pričeska za ženske in moške
  • prepustite se rokam profesionalnih frizerjev
  • v salonu vam nudijo tudi podaljševanje nohtov in manikuro

Odlična ideja za darilo

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Studio TOP je lociran frizerski in kozmetični salon Ljublkjani v Šiški. V studiu vam prosfesionalno osebje nudi vse frizerske storitve.  Poleg barvanja, ženskega in moškega in otrtoškega striženje vam salon ponuja tudi manikure in podaljševanje nohtov. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (195)