Do 63% popust na pomlajevanje obraza s Cryoterapijo in kisikovo terapijo!

od 65,00 €

Redna cena od 170,00 €

prodani

Prodani 3 kuponi

# / 2

Do 63% popust na pomlajevanje obraza s Cryoterapijo in kisikovo terapijo!

od 65,00 €

Redna cena od 170,00 €

prodani

Prodani 3 kuponi

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Rezultati terapije so vidni takoj! Kisikova terapija globinsko navlaži kožo, s pomočjo cyroterapije pa boste učvrstili kožo in izboljšali mikrocirkulacijo. Vključena tudi masaža in limfna drenaža obraza ter zlata maska. 

Revolucionarna kisikova terapija globinsko navlaži kožo, Cryoterapija pa izboljša mikrocirkulacijo in učvrsti kožo! Rezultati vidni že takoj!

Za to ponudbo imamo kar 2 možnosti, izberi najboljšo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  PAKET 3 obiskov! 3x 60-minutna Cryoterapija obraza s kisikovo terapijo za 1 osebo

  Preberi vse

  -63 %

  510,00 €

  190,00 €

  Vrnemo 0,95 €

  NAJBOLJ PRILJUBLJENA 
 • PONUDBA RAZPRODANA

  60-minutna Cryoterapija obraza s kisikovo terapijo za 1 osebo

  Preberi vse

  -62 %

  170,00 €

  65,00 €

  Vrnemo 0,33 €

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • Cryoterapija obraza, kisikova terapija, masaža obraza, limfna drenaža obraza in zlata maska

POMLAJEVANJE OBRAZA S CRYOTERAPIJO IN KISIKOVO TERAPIJO

KISIKOVA TERAPIJA
Terapija je zelo prijetna učinek je viden že takoj po terapiji, odvisen pa je od stanja kože pred njo, najbolj opazen pa je po dveh dneh. Mlado, vendar utrujeno in izsušeno kožo napne, postane bolj prožna in navlažena predvsem okrog ličnic in oči pa je opazit večjo čvrstost. Kisik dovajajo s posebnim pršilnim nastavkom samostojno ali v kombinaciji s souporabo posebnih ampul (npr. hialuronska kislina, vitamini A, C in E,…).

Postopek v udobnem ležečem položaju traja eno uro. Kozmetičarka vnaša v kožo ob pomoči hladilnega, pomirjajočega kisika pod pritiskom svileni vlažilni kompleks, ki vsebuje hialuronsko kislino z nizko molekularno maso ter bogato kombinacijo vitaminov in antioksidantov. Hialuronska kislina vrača koži naravno vlago in zapolnjuje gubice, antioksidanti pa prispevajo k odpravljanju škode, ki jo povzročajo prosti radikali, obenem pa koži vračajo zdrav in mladosten videz. Terapija je neboleča in prijetna, na mestih s tanjšo kožo (usta, pod očmi) pa občasno malce žgečka.

CYROTERAPIJA
Cryoterapija deluje na principu kontrolirane energije, kjer se temperatura giblje od -10 do +20. Izredna inovativna tehnologija, kjer s pomočjo ohlajevanja  temperature  do -10 stopinj Celzija, dosežejo očitne učinke na maščobo in tonus kože. S cryoterapijo delujejo povsod, kjer je učinek hlajenja dobrodejen in učinkovit, saj je ohlajanje telesa povsem naravno. Cryo terapije je primerna tudi za obraz - anti agening kje se uporablja temperatura od 0 do 5 stopinj celzija.

LIMFNA DRENAŽA OBRAZA
Limfna drenaža je terapevtska tehnika masaže s katero odstranjujemo odpadne snovi in tekočino iz tkiva, hkrati pa z vzdolžnim in prečnim raztezanjem kože stimuliramo motoriko limfnih žil.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • pomladitev in osvežitev obraza
 • globinsko navlažite kožo
 • izboljšajte mikrocirkulacijo in učvrstite kožo
 • vključena masaža obraza in zlata maska
 • z limfno drenažo odstranite odpadne snovi
 • rezultati terapije so vidni takoj

Odlična ideja za darilo

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Za zdravje

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi neomejeno število kuponov, a unovči le enega.

 

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 30.6.2021.

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija 040 816 113 oz. 031 827 833 ali e-mail: info@spatea.si.

PARKIRIŠČE

Pred salonom je brezplačno parkirišče.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej.

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro.

DELOVNI ČAS: pon-pet: Po dogovoru

VEČ O PONUDNIKU

Spa & beauty Tea se nahaja v Novi Gorici in ga vodi dipl.fizioterapevtka, kozmetičarka, vizažistka, supernutricistka, inštruktor aerobike in pilatesa, Tea. Samostojno dejavnost opravlja od leta 1998. Estetika, fiziterapija, masaže, programi hujšanja, programi oblikovanja telesa, sprostitvene tehnike, specialne nege obraza in telesa, ličenje, manikura, laserske terapije, svetovanje o zdravi prehrani. 17 let aktivno vodi aerobiko in ples. Ima podiplomsko specializacijo na področju manualne medicine Cyriax, fizioetapija s stališča menopavze, osteoporoze, stabilizacije hrbtenice, diagnostike obraza in prehrana po kitajski medicini. Strokovno se izobražuje na področju kozmetike in fizioterapije. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (138)

Pri tej ponudbi sta na voljo 2 možnosti. Izberi najboljšo!