Do 53% popust na pomlajevalno kisikovo terapijo s Hyaluronom za svež izgled!

od 35,00 €

Redna cena od 75,00 €

prodani

Prodanih 6 kuponov

# / 2
V IZTEKU

Do 53% popust na pomlajevalno kisikovo terapijo s Hyaluronom za svež izgled!

od 35,00 €

Redna cena od 75,00 €

prodani

Prodanih 6 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Naravna in neinvazivna rešitev za pomlajevanje obraza z vidnim učinkom glajenja gubic, ki povrne svežino koži!  Edinstvena, tehnološko najnaprednejša metoda kisikove terapije je popolna izbira, saj se poveča mikrocirkulacija, pospeši metabolizem in proces razstrupljevanja, izboljša obrambni mehanizem kože, učvrsti vezivno tkivo ter globinsko osveži in regenerira kožo

Naravna in neinvazivna rešitev za pomlajevanje obraza z vidnim učinkom glajenja gubic, ki povrne svežino koži!

Za to ponudbo imamo kar 2 možnosti, izberi najboljšo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  PAKET 4 OBISKOV! 4x 40-minutna kisikova terapija s Hyaluronom za 1 osebo

  Preberi vse

  -53 %

  290,00 €

  135,00 €

  Vrnemo 0,68 €

  NAJBOLJ PRILJUBLJENA 
 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x 40-minutna kisikova terapija s Hyaluronom za 1 osebo

  Preberi vse

  -53 %

  75,00 €

  35,00 €

  Vrnemo 0,18 €

kisikova terapija

Naravna in neinvazivna rešitev za pomlajevanje obraza, s katero dosežemo izrazito regeneracijo kože obraza, vidni učinek glajenja obraznih gubic, vrnitev izgubljene svežine in okrepitev vezivnega tkiva. Edinstvena, tehnološko najnaprednejša metoda kisikove terapije, jemlje zrak iz okolice in s pomočjo posebnega filtra ločuje kisik od ostalih plinov (dušik in ogljikov monoksid). Čisti kisik se s posebnim aplikatorjem nanese na kožo in v podkožno tkivo, kjer se poveča mikrocirkulacija, pospeši metabolizem in proces razstrupljevanja, izboljša obrambni mehanizem kože, učvrsti vezivno tkivo ter globinsko osveži in regenerira kožo. Skrivnost uspeha je v sinergiji kisika s posebnimi kozmetičnimi proizvodi, ki se zahvaljujoč kisiku lažje transportirajo v najglobje sloje dermisa, tako deluje močneje in učinkoviteje.

Rezultati so vidni že po prvi terapiji. Koža postane bolj napeta, prožna, zmanjšajo se že nastale gubice, okrepi se vezivno tkivo, koži je povrnjena izgubljena svežina in vlažnost, seveda pa je rezultat odvisen od stanja kože pred njo.

Najboljši učinek dosežemo po 4-6 kisikovih terapijah, ki si sledijo v razmiku enega tedna, za vzdrževanje pa zadošča po ena kisikova terapija mesečno.

 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • pomlajevanje obraza s hyaluronom
 • kisikova terapija povrne svež videz
 • strokovno osebje
 • naravna metoda pomlajevanja
 • neinvazivna terapija

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 20.12.2020.

NAROČILO

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na telefonsko številko 01 565 44 75 v času delavnika ali email sprostitevtimeless@gmail.com.

PARKIRIŠČE

Pred salonom je brezplačno parkirišče.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej.

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro.

VEČ O PONUDNIKU

V atraktivnem okolju Timeless centra vam ponujajo holističen pristop k popolni sprostitvi, revitalizaciji vašega telesa in duha. Za vas smo ustvarili ponudbo najboljše in najučinkovitejše tehnike sproščanja – s starodavnim načinom osamitve do najkvalitetnejših stanj – princip, po katerem deluje komora za lebdenje, ponudbo različnih vrst masaž, refleksne masaže stopal, nehipnotične regresije, medicinske hipnoze ,pakete za oblikovanje telesa (kavitacija, radiofrekvenca, limfna drenaža), jade lifting (nekirurški lifting) obraza, IPL-trajno odstranjevanje dlačic in kot novost možganski wellness.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (198)

Pri tej ponudbi sta na voljo 2 možnosti. Izberi najboljšo!