Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 68% popust na pedikuro z možnostjo permanentnega lakiranja nohtov!

od 12,50 €

Redna cena od 25,00 €

# / 4

Do 68% popust na pedikuro z možnostjo permanentnega lakiranja nohtov!

od 12,50 €

Redna cena od 25,00 €

Celovit tretma za vse, ki si želite lepo kožo stopal in urejene nohte. Izberite lak po svojem okusu in obarvajte svoj dan. Na izbiro permanentno in klasično lakiranje nohtov! Po obisku profesionalnega studia bodo vaša stopala urejena, vi pa boste lahko brezskrbno zakorakali v nov dan. Možnost klasične estetske pedikure, ki je primerna tako za ženske kot tudi za moške! 

Možnost klasične ali estetske pedikure, ki je primerna tako za ženske, kot tudi za moške!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • odstranjevanje in glajenje trde kože, oblikovanje in krajšanje nohtov, odstranjevanje obnohtne kožice, nanos kreme in kratka masaža stopal

PEDIKURA

Ponudba zajema odstranjevanje trde kože, ureditev nohtov in kože okoli njih, zdravljenje vraščenih nohtov in nega stopal. Na koncu sledi še masaža stopal.

PERMANENTO LAKIRANJE NOHTOV
Permanentno lakiranje omogoča posebni permanentni lak za nohte, ki se nanaša s čopičem kot lak in suši v LED lučki. Gre za tehniko, ki prekrije noht in zakrije njegove nepravilnosti, se popolnoma spoji z nohtom ter noht ščiti pred zunanjimi vplivi in daje naraven videz. V kolikor se vzorčka na nohtih naveličate, lahko enostavno prelakirate nohtke z drugim lakcem in kasneje lakec tudi odstranite z odstranjevalcem laka za nohte, brez da bi poškodovali permamentni lak. Izbirate lahko med barvami, ki so na voljo v salonu. Posebej primerno je za vse, ki želite urejene nohte dlje časa, saj imajo laki obstojnost najmanj 2 tedna.

LAKIRANJE NOHTOV
Lakiranje nohtkov z običajnimi laki za nohte, katerih obstoj je odvisen od posameznika. Po želji vam v salonu nalakirajo nohtke na nogah z lakci katerih barvo izberete med lakci, ki so na voljo v salonu.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • lep, zdrav in negovan videz vaših stopal
  • čudovit videz vaših nohtov, ki se ne cepijo ali lomijo
  • dobro počutje in večja samozavest zaradi gladkih stopal
  • sprostitev po celodnevni obremenjenosti stopal
  • bleščeči in urejeni nohti brez obnohtne kožice ter s čudovito barvo
  • možnost permanentnega lakiranja z dolgo obstojnostjo

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Lepotni salon Holos, se nahaja le 5 min iz centra Ljubljane, v urbanem utripu nudi miren ambient za sprostitev vašega telesa in duha. Vizija podjetja je ponuditi in promovirati celostno zdravje in lepoto kot vrednoto, ki pomaga ljudem pri spoznavanju samega sebe. 
Nudijo terapevtske in kozmetične storitve, kot so kranio-sakralna terapija, ajurvedske masaže, nege obraza, telesa in duha, s katerimi se strankam nudi skrb za zdravje, lepoto ter sprostitev. Terapije, ki jih izvajajo, zajemajo torej kot del mozaika narave in se z njimi želijo dotakniti morja, šumenja borovcev, vonja po slani vodi, peska med prsti, bučanja morskih valov in lahlega vetriča na koži, ki skupaj seveda tvori zaokroženo celoto, kar simbolizira tudi samo ime Holos. Radi imajo torej mirnost in spokojnost oceana ter občutek sreče, ki ga daje sonce, želijo pa seveda, da bi se pri njih tudi vi počutili tako.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (146)