k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 75% popust na nege obraza za vse tipe kože z naravno kozmetiko!

od 14,90 €

Redna cena od 35,00 €

# / 3

Do 75% popust na nege obraza za vse tipe kože z naravno kozmetiko!

od 14,90 €

Redna cena od 35,00 €

Uporaba vrhunske kozmetike dr. Temt, dolgoletne izkušnje izkušenih kozmetičark, skupaj z njihovo strokovno podkovanostjo so razlog, zakaj je Salon Miss pravi naslov za nego vaše kože. Poskrbeli bodo, da bo vaša koža odlično negovana in očiščena! Izberite nego, ki bo najbolj ustrezala vaši koži med 4 različnimi tretmaji Tripolar Lifting, klasična nega, hidratantna nega ali anti-age nega obraza!

Izbirate lahko med tretmaji Tripolar Lifting, klasična nega, hidratantna nega ali anti-age nega obraza!

NEGE OBRAZA

POMLAJEVANJE OBRAZA Z RADIOFREKVENCO
Občutek med tretmajem je prijeten, čuti se toplota, koža na obrazu se nategne, postane bolj gladka, sveža, čvrsta, mladostna, napeta, gubice so manj vidne.
Neinvazivna tehnika, pri kateri s pomočjo radiofrekvenčne energije segrejejo globlje plasti kože, kar privede do trenutnega krčenja vezivnih (kolagenskih) vlaken in obenem stimulira določene celice (fibroblaste), da začnejo intenzivno proizvajati nova kolagenska vlakna. Radiofrekvenca je najbolj učinkovita pri odpravljanju ohlapne kože, oblikovanju obraza in vratu, obnavljanju kože, kožo privija obrazu in jo gladi ter izboljšuje tonus kože. Zagotovljeno je, da boste iz salona odšli z nasmeškom na obrazu. Z radiofrekvenco zategnejo povešene predele kože obraza in ga tako preoblikujejo, zmanjšajo oz. zgladijo nekatere gube in povečajo sijaj obraza. Rezultat postopka radiofrekvence je bolj mladostna, napeta in gladka koža na obrazu, vratu, podbradku.

GLOBINSKO ČIŠČENJE OBRAZA
Tretma zagotavlja redno nego kože, ki je obvezna za lep videz kože, dober imunski odziv, kontrolo izločanja seruma, odstranitev oroženelih celic, izboljšanja kožnih nepravilnosti in szpodbuja njeno delovanje v vseh plasteh kože.
V različnih življenjskih obdobjih je potrebna strokovna nega kože, predvsem globinsko čiščenje, vsaj enkrat mesečno zaradi zunanjih vplivov in ne glede na tip kože. Koža je po negi sijoča, ima fin relief, tonus in elastičnost. Izboljša se ten kože.

KOZMETIKA DR. TEMT
Vodilo Laboratorijev Dr. Temt je povezanost med znanostjo in tradicijo. Moderna odkritja in na novo proizvedene sestavine se tako povezujejo s tisočletnim znanjem o rastlinah in njihovi uporabi. Laboratoriji Dr. Temt ponujajo številne linije in izdelke za vse tipe kož. Tako se za vsako stranko najdejo primerne linije in izdelki, ki ji odgovarjajo in tako zadostijo individualnim potrebam vsakega posameznika. Prednost linij je v tem, da so izdelki v njej med seboj optimalno usklajeni in tako skrbijo za zdravo in sijočo kožo. Če pa se odločimo za posamezne izdelke, je potrebno njihov izbor natančno prilagoditi potrebam kože. Skoraj vse linije in izdelki se prodajajo tako za salonsko uporabo kot tudi za podaljšano nego. Tako se lahko izdela individualen načrt nege kože v profesionalnih studiih kot tudi doma.
Pri osvežilni negi obraza se uporablja Hawaii peeling ali Micronized scrub iz linije Dr. Temt kozmetike. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • uporaba vrhunske kozmetike dr. Temt
  • vsak tretma se konča z masažo obraza
  • kozmetiko dr. Temt lahko uporabljate tudi doma
  • poskrbite, da bo vaša koža negovana in pripravljena na poletne dni
  • vodilo Laboratorijev Dr. Temt je povezanost med znanostjo in tradicijo

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Salon Miss v Ljubljani in je del mednarodne verige priznanih salonov, ki jih najdete tudi v Angliji, Nemčiji in na Slovaškem. Izvajajo različne kozmetične storitve, kot so trajna depilacija z diodnim laserjem, povijanje telesa, radifrekvečni lifting, sladkorna depilacija, anticelulitni programi, kavitacija, galvanizacija in hialuronsko pomlajevanje.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (184)