Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 57% popust na medicinsko ali klasično pedikuro za urejena stopala!

od 10,90 €

Redna cena od 25,00 €

# / 3

Do 57% popust na medicinsko ali klasično pedikuro za urejena stopala!

od 10,90 €

Redna cena od 25,00 €

Poskrbite za urejena stopala z medicinsko ali klasično pedikuro, v salonu z dolgoletnimi izkušnjami, kjer vam bo pedikuro opravilo strokovno osebje, vi pa se boste sprostili v prijetno urejenem ambientu. Za piko na i pa lahko z doplačilom vključite tudi lakiranje nohtov v barvi po izbiri, da bodo vaša stopala res lepo negovana. Ne spreglej novosti v salonu - možnost nohtne protetike in sponke za vraščen noht!

Poskrbite, da bodo vaša stopala negovana za lahkoten korak vsak dan! NOVO - možnost nohtne protetike in sponke za vraščen noht!

PEDIKURA

NOHTNA PROTETIKA
Je nanos zdravilnega gela, ki zdravi glivična in ostala vnetja ter oblikuje noht. Nohtna protetika pomeni da v pol ure noht zamenjamo z estetsko nohtno protetiko. 1 noht. Storitev ne vsebuje pedikure.

SPONKA ZA VRAŠČENE NOHTE
Vraščeni nohti povzročajo bolečino in so pogosto težava mladih in starih. Je sponka, ki popravi nohte na rokah ali nogah in je ključnega pomena za zdravo rast nohta in izničenje bolečine

KLASIČNA PEDIKURA
Ponudba zajema kopel nog, ob kateri se noge sprostijo in omehčajo, nato sledi ureditev nohtov in kože okoli njih. Odstranili vam bodo tudi trdo kožo na petah. Na koncu sledi še nanos dišeče kreme za noge.

MEDICINSKA PEDIKURA
Medicinska pedikura je izvedena s kirurško sterilnimi instrumenti, z vrhunsko in najsodobnejšo opremo za nego nog ter strokovno usposobljenim osebjem. Medicinska pedikura je postopek na stopalih in prstih, ki zahteva izredno veliko znanja strokovnjaka pedikure, saj se le tako lahko izognemo težavam na koži in stopalih nog. Ko govorimo o medicinski pedikuri, mislimo na pravilno nego diabetičnega stopala, odstranjevanje trde kože, odtiskov, kurjih očes, glivičnih naslag in reševanje težav pri vraščenih nohtih.

LAKIRANJE NOHTOV
Lakiranje nohtkov z običajnimi laki za nohte, katerih obstoj je odvisen od posameznika. Po želji vam v salonu nalakirajo nohtke na nogah z lakci katerih barvo izberete med lakci, ki so na voljo v salonu.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • lepo negovana stopala za privlačen videz
  • strokovna pedikura, ki bo rešila vse težave s stopali
  • celovita nega za izredno mehko in gladko kožo
  • prijazno osebje in urejen salon
  • NOVO! Nohtna protetika in sponka za vraščen noht

Dolga veljavnost kupona

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Salon Kalissi v Ljubljani, le nekaj minut oddaljen iz centra Ljubljane, je specializiran za pedikure in depilacije. Odločite se lahko za klasično ali medicinsko pedikuro z lakiranjem nohtov ali depilacijo dela telesa po izbiri. Prijazno, strokovno podkovano osebje vas bo pričakalo v prijetno urejenem salonu, kjer bodo poskrbeli, da boste z njihovimi storitvami res zadovoljni in da se boste tekom tretmaja prijetno sprostili.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (137)