Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 66% popust na manualno Bownovo terapijo za odstranitev energetskih blokad!

od 17,90 €

Redna cena od 40,00 €

# / 3

Do 66% popust na manualno Bownovo terapijo za odstranitev energetskih blokad!

od 17,90 €

Redna cena od 40,00 €

Bownova terapija je manualna terapevtska tehnika, ki z značilnimi potezami na mišicah, kitah, fascijah in živčnih ovojnicah sproži reakcije, s katerimi telo samo popravi porušeno strukturno ravnovesje v telesu. Bownova terapija pomaga pri raznih poškodbah in vedno več jo uporabljajo tudi pri lajšanju simptomov pri parkinsonovi bolezni, multipli sklerozi, sindromu kronične utrujenosti, depresiji in anksioznosti ter neplodnosti.

Terapevtska tehnika, ki z značilnimi potezami na mišicah in živčnih ovojnicah sproži reakcije za vzpostavitev ravnovesja!

BOWNOVA TERAPIJA

ZAČETKI BOWNOVE TERAPIJE
Pred skoraj petdesetimi leti je v Avstraliji Thomas Bowen pričel uporabljati način terapije, katero danes poznamo pod njegovim imenom. Ta terapija je bila zelo uspešna, tako da so jo v Avstraliji, od koder tudi izhaja, vključili v sistem zdravstvenega zavarovanja. Je edinstvena manualna tehnika, pri kateri se ne uporablja olja in se ne izvaja klasičnih masažnih prijemov.

ZA KOGA JE TERAPIJA PRIMERNA?
Terapija je tako nežna, da jo lahko varno uporabimo pri ljudeh vseh starosti – od novorojenčkov do starejših ljudi, od športnikov do nosečnic. Terapija lahko tudi dopolnjuje načine zdravljenja, ki jih nudi moderna medicina, in je zelo učinkovita tako pri kroničnih kot akutnih težavah, pri športnih ali drugih poškodbah in hitrejših okrevanjih po operacijah.

KAKO IZVAJAMO BOWNOVO TERAPIJO?
Z nežnim, vendar dovolj močnim pritiskom na natančno določenih mestih, stimuliramo receptorje v mišično-vezivnem tkivu in s tem sprožimo proces samouravnavanja, boljše sistemske komunikacije, izboljšanje energetskega pretoka.

Bownova terapija pomaga pri raznih poškodbah, "zmrznjeni rami", teniškem komolcu, pri sindromu karpalnega kanala, bolečinah v hrbtu in vratu, glavobolu, migreni, sinusih, bolečinah v čeljusti in obraznih mišicah zmanjšati bolečine, otekline, povečati mobilnost, normalizirati napetost tkiva.

Bownovo terapijo vedno več uporabljajo tudi pri lajšanju simptomov pri parkinsonovi bolezni, multipli sklerozi, sindromu kronične utrujenosti, depresiji in anksioznosti, neplodnosti.

TRAJANJE BOWNOVE TERAPIJE
Ena terapija traja približno 60 minut, pri akutnem problemu, kot je npr. izvin gležnja, pa lahko le 5-10 minut. Vendar pa terapija najpogosteje vključuje posege, ki zajemajo celoten sistem, da je učinek globlji in telo bolj sproščeno. Med serijami Bownovih potez so kratki časovni premori (2-5 min).

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • terapija je primerna za preventivne in kurativne primere
  • terapija odpravi utrujenost in občutek razdraženosti v mišicah
  • popolna sprostitev telesa in duha ter zmanjšanje stresa
  • Bownova terapija sproži reakcije za vzpostavitev ravnovesja
  • pomaga pri raznih poškodbah in uporabljajo jo tudi pri lajšanju simptomov
  • terapija lajša sindrome kronične utrujenosti, depresije in anksioznosti

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za zdravje

VEČ O PONUDNIKU

Strokovno podkovano osebje v Studiu Kvadrus izvaja alternativne tretmaje, ki so dopolnilna storitev klasični medicini. Poleg zdravljenja se ukvarjajo tudi z alternativno psihoterapijo in bioterapijo, svetujejo pri urejanju medsebojnih razmerij, pomagajo pri depresiji in ostalih boleznih duše.

Pričakali vas bodo v prijetnem, klimatiziranem lokalu in vas ob prijetni glasbi presenetili s kvalitetno masažo ali drugo storitvijo. V lokalu vam je na voljo tudi samopostrežni avtomat s prigrizki, toplimi in hladnimi napitki.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (140)