k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 62% popust na manikiro, podaljševanje nohtov ali permanentno lakiranje!

od 6,90 €

Redna cena od 18,00 €

# / 3

Do 62% popust na manikiro, podaljševanje nohtov ali permanentno lakiranje!

od 6,90 €

Redna cena od 18,00 €

Bleščeči in urejeni nohti! V salonu Envie vam strokovno osebje v prijetnem ambientu nudi geliranje in podaljševanje nohtov, nudijo pa tudi osnovno manikiro ali manikiro z gelish permanentnim lakiranjem. Prihranite čas za urejanje, hkrati pa svojim rokam in nohtom privoščite nego, ki si jo zaslužijo.

Možnost podaljševanja nohtov z lakiranjem z gel lakom po vaši izbiri!

urejeni nohti

PERMANENTO LAKIRANJE NOHTOV
Permanentno lakiranje omogoča posebni permanentni lak za nohte, ki se nanaša s čopičem kot lak in suši v LED lučki. Gre za tehniko, ki prekrije noht in zakrije njegove nepravilnosti, se popolnoma spoji z nohtom ter noht ščiti pred zunanjimi vplivi in daje naraven videz. V kolikor se vzorčka na nohtih naveličate, lahko enostavno prelakirate nohtke z drugim lakcem in kasneje lakec tudi odstranite z odstranjevalcem laka za nohte, brez da bi poškodovali permanentni lak. Izbirate lahko med barvami, ki so na voljo v salonu. Posebej primerno je za vse, ki želite urejene nohte dlje časa, saj imajo laki obstojnost najmanj 2 tedna.

PODALJŠEVANJE NOHTOV
Geliranje nohtov je primerno predvsem za dame z malo časa in želijo svoje roke imeti vedno urejene. Gel nohti so prilagojeni fiziologiji in anatomiji naravnega nohta, so iz sodobnih materialov brez vonja in so zelo elastični. Izdelava je preprosta in strokovna. Kozmetičarka najprej začne z brušenjem nohtov, kar omogoča, da se gel lažje prime nohta, zaradi česar je manikira tudi obstojnejša. Nato se na noht ulije ali nanese utrjajoč gel, ki se suši po UV lučko, sledi pa še končno oblikovanje nohtov in morebitno lakiranje. Rezultat so bistveno obstojnejše nalakirani in urejeni nohti, kot je lakiranje z navadnimi laki na naravne nohte.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • bleščeči in urejeni nohti brez obnohtne kožice ter s čudovito barvo
  • podaljševanje nohtov z gelom ali konicami
  • permanentno lakiranje z dolgo obstojnostjo
  • oblikovanje in poliranje nohtov vaših nohtov ter nega z oljem
  • strokovno osebje, ki bo poskrbelo za lep in negovan videz vaših rok

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Envie beauty je lepotni salon, ki nudi podaljševanje trepalnic, masaže, podaljševanje nohtov in manikire. Dostopna lokacija vam olajša obisk, za to trendovsko storitev pa v prijetnem ambientu poskrbi izkušeno in profesionalno osebje. Po prijetnem obisku prijaznega osebja, ki vas bo s svojimi storitvami razvajalo v lepotnem salonu Envie beauty, bodo vaši nohti lepi in urejeni, telo sproščeno, koža mehka in gladka, prihajajoči dnevi lažji, vi pa samozavestnejši.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (146)