Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 51% popust na lifting nego obraza ali kraljevsko nego obraza z Aloe vero!

od 19,60 €

Redna cena od 40,00 €

# / 9
SAMO NA KUPONKO.SI

Do 51% popust na lifting nego obraza ali kraljevsko nego obraza z Aloe vero!

od 19,60 €

Redna cena od 40,00 €

Personalizirana kraljevska nega obraza ali lifting obraza se izvaja s svežim gelom rastline Aloe Vere in naravno - organsko kozmetiko Essentiq. Koža bo obnovljena, negovana, nahranjena, bolj gladka in čvrsta. V Lepotnem centru Aloe Vera so edini, ki uporabljajo sveži gel iz svežega lista Aloe Vere!

Kraljevsko nego obraza in lifting obraza opravljajo s svežim gelom Aloe vere in naravno kozmetiko Essentiq!

NEGE OBRAZA

KRALJEVSKA NEGA ALI LIFTING OBRAZA
Prepustite se strokovnim kozmetičarkam lepotnega centra Aloe Vere in si privoščite personalizirano kraljevsko nego obraza ali lifting obraza s svežim gelom rastline Aloe Vere in naravno - organsko kozmetiko Essentiq. Poskrbeli bodo, da bo vaša koža obnovljena, negovana, nahranjena, bolj gladka in čvrsta. V Lepotnem centru Aloe Vera so edini, ki uporabljajo sveži gel iz svežega lista Aloe Vere.

PERSONALIZIRANA KRALJEVSKA NEGA OBRAZA
Obraz površinsko očistijo, naredijo piling, globinsko očistijo z vapozonom in ultrazvočnim čistilcem, razkužijo z visoko frekvenco. Sledi daljša hidrantna masaža obraza s svežim gelom Aloe vere in hranilna maska z Aloe vero in kozmetiko Essentiq, med katero naredijo masažo rok ali glave. Kožo učvrstijo in povečajo sijaj z radiofrekvenco.

LIFTING OBRAZA
Površinsko očistijo obraz, naredijo piling, sledi tretma z električnim stimulatorjem, ki vidno izboljša kožo okoli oči, lic, brade in vratu. Tretma učvrsti povešene dele kože, ki so posledica staranja. Vnesejo hranilne snovi Aloe vere globoko pod kožo z ultrazvokom in tretma nadaljujejo s hidrantno masažo obraza, masko obrazo ter radiofrekvenco. Proces zgladi gubice, koži vrne sijaj, poskrbi za pomlajeno, prožno kožo z izboljšano teksturo.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • poskrbite, da bo vaša koža negovana in pripravljena na zimo
  • strokovno osebje poskrbi za vas
  • nega obraza z gelom sveže Aloe vere
  • uporabljajo naravno kozmetiko slovenskega proizvoda Essentiq
  • lepotni center Aloe vera je edini ki uporablja sveži gel iz svežega lista Aloe V
  • Kozmetični salon je na novi, dostopnejši lokaciji

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Lepotni center Aloe Vera je družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo. Njihova najbolj poznana storitev so profesionalne masaže, ki izvirajo iz Azijskih držav, tako kot tudi njihove korenine. Kot kolektivi skrbijo za sprostitev, zdravje in lepoto njihovih strank. Nudijo vam različne vrste masaž, neg telesa, obraza, laserske tretmaje, savnanje in ostale športne, estetske in protibolečinske tretmaje.

Njihovo delovanje temelji na sami rastlini Aloe veri, ki so jo uporabljali že v starem Egiptu. So edini v Sloveniji, ki pri storitvah uporabljajo sveže liste Aloe vere in ne različnih krem in koncentratov. Prednost je v tem, da gel ne oksidira in ne izgubi hranilnih snovi.

Njihovo poslanstvo je uporaba gela  iz svežega lista Aloe vere, ki se pripravi pred samo  storitvijo ob prisotnosti stranke, kar zagotavlja maksimalno učinkovitost in blagodejnost.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (140)