Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 61% popust na lepotno oblikovanje in barvanje obrvi ali trepalnic!

od 3,90 €

Redna cena od 10,00 €

# / 4

Do 61% popust na lepotno oblikovanje in barvanje obrvi ali trepalnic!

od 3,90 €

Redna cena od 10,00 €

Estetsko oblikovane obrvi, katerih oblika je prilagojena obliki obraza, igrajo veliko vlogo pri izgledu obraza. Barvanje trepalnic pa je idealno za vse, ki se želite izogniti vsakodnevnemu ličenju z maskaro in ugodna rešitev za alergike na maskaro. V studiu Extreme bo strokovno osebje poskrbelo za barvanje trepalnic ali oblikovanje obrvi s pinceto.

Možnost tudi oblikovanja obrvi po priljubljeni metodi Anastasia!

OBLIKOVANJE IN BARVANJE TREPALNIC IN OBRVI

BARVANJE TREPALNIC
Barvanje trepalnic je idealno za vse, ki se želite izogniti vsakodnevnemu ličenju z maskaro in ugodna rešitev za alergike na maskaro. S kozmeričarko se pogovorite o vaših željah in izberete barvni odtenek za barvanje trepalnic. Nato vam kozmetičarka očisti obraz, še posebej pazljivo predel okoli oči in oči. Za tem, na trepalnice nanese barvo in jo pusti delovati, dokler ni dosežen željen odtenek, nato pa nežno odstrani barvo. Postopek je neboleč in zelo učinkovit. Barva se na obrveh obdrži 2-3 tedne.

OBLIKOVANJE OBRVI S PINCETO
Estetsko oblikovane obrvi, katerih oblika je prilagojena obliki obraza, igrajo veliko vlogo pri izgledu obraza. S strokovno podkovanim osebjem se boste pogovorili o vaših željah, nato pa izbrali obliko, dolžino in debelino vaših obrvi, prilagojeno vašemu obrazu. V kolikor si želite nove oblike obrvi je priporočljivo, da jih pustite rasti in jih ne pulite ali brijete približno dva tedna pred dogovorjenim tretmajem. Postopek se izvaja s pinceto.

BARVANJE OBRVI
Preden začnejo s samim barvanjem, najprej temeljito očistijo z mlekom ali tonikom. Nato obrvi dobro posušijo in nanesejo bravo. Počakajo 10 do 15 minut in ko obrvi dobijo bravo, jih nežno obrišejo z mokro vato in ta postopek ponavljajo, dokler na vati nebo več sledi barve. Za konec vam s hladno vodo še sperejo zgornji del obraza, potem pa še celoten obraz. Za konec obrvi še posušijo in jih namažejo s hidratantno kremo, ki preprečuje luščenje kože pod obrvmi.

OBLIKOVANJE OBRVI PO TEHNIKI ANASTASIA 
Prednosti oblikovanja obrvi po metodi Anastasia je ta, da je sam postopek hiter in neboleč. Predvsem pa to, da obrvi izgledajo simetrično in naravno, saj gredo po vašem naravnem loku in se ne spreminja vaše naravne linije obrvi. S to metodo se poudari vaš naraven lok obrvi.
Anastasiiina tehnika ponuja izjemne rezultate, zaradi katerih ji med najbolj glamuroznimi zvezdami Hollywooda pripada status ikone. Zvezdnice, kot so Jennifer Lopez, Madonna, Oprah Winfrey, Sharon Stone in druge preletijo tudi pol sveta, da se lahko prepustijo umetnikom salona na Beverly Hillsu.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • vrhunsko oblikovanje obrvi
  • hiter in neboleč postopek, ki poudari naraven lok obrvi
  • naraven izgled in simetričnost
  • obrvi prilagojene vašemu obrazu in barvi las
  • za vas bo poskrbelo strokovno osebje
  • odlična ideja za darilo za vsako pripadnico nežnejšega spola

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Lepotni studio Extreme nudi tudi naslednje storitve: Permanentni make-up, microblading brows, eyelash extensions, eyelash lift & curl, henna brows, medical micropigmentation, laser epilacija (SHR Laser). 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (140)