Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 62% popust na klasično pedikuro ali SPA pedikuro z lakiranjem nohtov!

od 12,90 €

Redna cena od 30,00 €

# / 4

Do 62% popust na klasično pedikuro ali SPA pedikuro z lakiranjem nohtov!

od 12,90 €

Redna cena od 30,00 €

Vključena ureditev nohtov in obnohtne kožice ter odstranjevanje trde kože na petah. Izbirate lahko med klasično pedikuro ali SPA pedikuro pri kateri je vključeno tudi lakiranje nohtov!

Vključena ureditev nohtov in obnohtne kožice ter odstranjevanje trde kože na petah!

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • lep, zdrav in negovan videz vaših stopal
  • dobro počutje in večja samozavest zaradi gladkih stopal
  • permanentno lakiranje z dolgo obstojnostjo laka
  • odstranjevanje trde kože
  • oblikovanje nohtov in obnohtne kožice
  • možnost izbire med klasično in SPA pedikuro

Odlična ideja za darilo

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Za zdravje

VEČ O PONUDNIKU

S kozmetiko se ukvarjajo že 40 let. Iz majhnega kozmetičnega salona so se razvili v SPA ORGANIC- CERTIFICIRAN ORGANSKI KOZMETIČNI CENTER.

Spa se nahaja na mirni lokaciji le streljaj od strogega centra, ob priljubljenem sprehajališču pod mogočnimi kostanji ob Ljubljanici. Obkrožajo ga prijetni lokali, trgovinice in znamenite hiše. V hiši, kjer ima prostore Spa, se je včasih nahajala Blaznikova tiskarna, ki je delovala od l. 1829 in pod različnimi imeni in lastniki vse do l. 1975. V njej so v 19. stol. tiskali Bleiweisove Kmetijske in rokodelske novice. Tu so natisnili tudi Prešernovi deli Krst pri Savici in Poezije.

Združujejo dolgoletne izkušnje, znanje in strokovnost. V prijetnem in sproščujočem ambientu vam nudijo strokovno negovalno terapijo kože obraza in telesa. Z uporabo certificirane organske kozmetike poskrbijo, da vašo kožo negujejo in lepšajo z visoko kakovostnimi izdelki. S celostnim pristopom k negi vam zagotavljajo optimalne rezultate za zdravje kože in dobro telesno počutje.

So akreditiran CIDESCO lepotni center, ki po akreditaciji CIDESCO-International zagotavlja najvišje strokovne in sanitarno higienske standarde. So nosilci CIDESCO BEAUTY THERAPY DIPLOME IN SPA THERAPY DIPLOME. V 35 državah na svetu je 90 akreditiranih centrov. Te tretmaje uporabljajo tudi estradniki v Hollywoodu, Parizu, New Yorku, Milanu,...

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (156)