Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 56% popust na klasično, mini ali maksi refleksno masažo stopal s posvetom!

od 18,90 €

Redna cena od 38,00 €

# / 3

Do 56% popust na klasično, mini ali maksi refleksno masažo stopal s posvetom!

od 18,90 €

Redna cena od 38,00 €

Z refleksno masažo stopal lahko vplivamo tako na dobro telesno kot duševno počutje, zato si privoščite masažo, ki povečuje sposobnost koncentracije, spodbuja delovanje imunskega sistema, pospešuje pretok limfe in s tem spodbuja čiščenje telesa in še in še! Lahko se odločite za Maksi paket, kjer vas bodo razvajali še s sproščujočo masažo dlani.

Možnost paketa z vključeno sproščujočo 10-minutno masažo dlani!

MASAŽA

Naša stopala so odsev celega našega telesa. Beležijo vsako spremembo in nosijo spomin vseh izkušenj, ki smo si jih pridobili. Poleg tega so na stopalih področja vseh organov in organskih sistemov. Z masažo lahko vplivamo tako na dobro telesno kot duševno počutje, umirimo se in povrnejo se nam moči. Edino polni moči lahko naredimo nekaj dobrega zase in za naše bližnje, smo resnična podpora našim otrokom/bližnjim in uresničujemo naše poslanstvo. Masaža je primerna tudi za dojenčke, nosečnice in starejše.

REFLEKSNA MASAŽA STOPAL
Masaža pospešuje krvni obtok v telesu in izboljšuje prekrvavljenost organov, pospešuje pretok limfe in s tem spodbuja čiščenje telesa, spodbuja delovanje imunskega sistema, usklajuje hormonsko neravnovesje, sprošča in blaži posledice stresa, izboljšuje medsebojne odnose, povečuje sposobnost koncentracije, ustvarjalnosti in produktivnosti, pomirja hiperaktivnost in psihično napetost in s tem ugodno vpliva na naše odnose, uravnava prebavo, ugodno vpliva na krvni pritisk ter pomaga pri nespečnosti in migrenah.

MAKSI MASAŽA
Tovrstna masaža prav tako vključuje posvet in masažo dlani. Vsebuje pa posebno refleksno masažo stopal z razgibavanjem sklepov stopalamasa ter vtiranje vrhunske naravne kreme za utrujene noge od stopal do kolen in za utrujene roke od dlani do komolcev.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • z masažo lahko vplivamo tako na dobro telesno kot duševno počutje
  • masaža je primerna tudi za dojenčke, nosečnice in starejše
  • pospešuje krvni obtok v telesu in izboljšuje prekrvavljenost organov
  • refleksna masaža stopal pomaga pri nespečnosti in migrenah
  • povečuje sposobnost koncentracije, ustvarjalnosti in produktivnosti
  • spodbuja delovanje imunskega sistema

Odlična ideja za darilo

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Studio refleksoterapija in osebna Rast Nataša Rupena poleg refleksnih masaž ponuja še osebne pogovore, za katere se je usposobila v sklopu tečajev osebnega spremljanja v Ljubljani (Šola za poslanstvo) in v sklopu Šole za formacijo prostovoljcev v Rimu (Scuola di formazione per il volontariato di vita e missione).
Znanje masaže stopal in metamorfne tehnike je pridobila na tečaju refleksoterapije, ga izpopolnila pri Oli Lukner in ga potrdila s pridobitvijo Nacionalnega poklicnega certifikata.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (198)