k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 77% popust na hujšanje z akupunkturo po tradicionalni kitajski medicini!

15,90 €

Redna cena od 70,00 €

# / 4

Do 77% popust na hujšanje z akupunkturo po tradicionalni kitajski medicini!

15,90 €

Redna cena od 70,00 €

V klasični akupunkturi izbirajo točke, ki vplivajo na center za lakoto v velikih možganih. Te točke pomirjajo želodec in spremenijo okus hrane. Ob tem stimulirajo še točke za pomirjanje in boljše spanje. Večina teh točk je na ušesu. Telesne točke so pomožne, vendar njihova redna stimulacija lahko pripomore k hujšanju.

Akupunktura vas sprosti in vam daje energijo ter vam tako omogoča več vadbe in manj čustveno pogojenega prenajedanja!

hujšanje z akupunkturo

Tradicionalna kitajska medicina na osnovi neravnovesij ali oslabljenega delovanja notranjih organov razlaga celo vrsto zdravstveni težav, tudi nagnjenost k prekomerni telesni teži. Ljudje, ki se spopadajo s preveliko težo, pogosto poskusijo številne diete, a brez trajnega upeha, saj s temi dietami ne odpravijo ali pa celo poslabšajo jedro težave, ki se navadno skriva v oslabljenem delovanju želodca in vranice. V ordinaciji Sheng TKM dr. Wei Tian nudi poseben program hujšanja, ki zagotovi učinkovito in trajno izgubljanje kilogramov. Po postavljeni diagnozi sledi kombinacija različnih metod TKM, ki poskrbijo za krepitev vranice in želodca ter izločanje patogenih dejavnikov iz telesa: akupunkture, terapije z ventuzami in aurikuloterapije. Ob tem pa boste dobili še nekaj praktičnih nasvetov in primer zdravega shujševalnega jedilnika za en dan. 

AURIKULOTERAPIJA
Aurikuloterapija je zelo stara, učinkovita pomoč v sklopu celostne krepitve posameznika, (ki je nastala z integracijo zahodnjaškega pristopa in tradicionalne kitajske medicine) in je povezana s telesnimi meridijani. Aurikuloterapijo se izvaja na ušesih, ki so zelo pomemben organ našega telesa. Tako kot na stopalih in dlaneh se namreč tudi na ušesih nahajajo energetske točke. Zaradi bogate oživčenosti uhlja je metoda v pomoč pri postavljanju diagnoz in zdravljenju.

S stimulacijo refleksnih točk na uhljih vplivamo na možganske refleksne centre, ki so z živčnim sistemom povezani s preostalimi deli telesa. Aurikuloterapija ne zahteva prebadanja s pomočjo igel (kot pri akupresuri), saj so točke na ušesu zelo občutljive, ampak se uporabljajo za to namenjeno obliži s semeni (lahko tudi magnetki ali kristali), ki jih terapevt prilepi na točno določene točke na ušesu, kjer ostanejo do nekaj dni. Vsaka ušesna akupunkturna točka odgovarja določenemu organu. Ušesne akupunkturne točke se zaznajo šele v primeru, ko se pojavi določen problem, težava ali bolezen. Lahko gre za neravnovesje znotraj telesa, poslabšanje v delovanju določenega notranjega organa in podobno. Ob stimulaciji se zazna ostro bolečino, ki kmalu mine. Kadar nimamo težav, s pritiskom na točko ne zaznavamo bolečine.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • v klasični akupunkturi izbirajo točke, ki vplivajo na center za lakoto
  • akupunktura vas sprosti in vam daje energijo
  • več vadbe in manj čustveno pogojenega prenajedanja
  • strokovno opravljena storitev

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Za oblikovanje telesa

Za zdravje

VEČ O PONUDNIKU

Sheng TKM je ordinacija tradicionalne kitajske medicine na Dunajski cesti 113 v Ljubljani. Sheng 生 v kitajskem jeziku pomeni “rojstvo” in “življenje” oziroma “roditi (se)” ali “živeti”. Kot klinična akupunkturistka je dr. Wei Tian specializirana za zdravljenje ginekoloških težav, neplodnosti in otroških obolenj, bogate izkušnje pa ima tudi iz zdravljenja številnih drugih zdravstvenih težav. Velike uspehe dosega pri zdravljenju nespečnosti, anksioznosti, stresa in različnih kroničnih bolezni. Pri delu uporablja različne metode zdravljenja po sistemu TKM, od akupunkture in ventuz do mokse in aurikuloterapije, vse pa kombinira z ustreznimi kitajskimi zeliščnimi formulami in prehranskimi nasveti. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (144)