Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 64% popust na hipnoterapijo za razreševanje čustvenih in duševnih težav!

od 25,00 €

Redna cena od 70,00 €

# / 7

Do 64% popust na hipnoterapijo za razreševanje čustvenih in duševnih težav!

od 25,00 €

Redna cena od 70,00 €

Hipnoterapija je učinkovita metoda za reševanje različnih težav, s katero s pomočjo terapevtke dostopate do podzavesti, rezultat pa je sprememba življenja, izboljšanje spomina in koncentracije, sprostitev psihične napetosti, omilitev, odprava bolečin... Prepustite se izkušenim rokam terapevtke in znova zaživite! Možnost hipnoterapije z učenjem avtohipnoze ali hipnoza z masažo za popolno sprostitev!

S hipnozo do harmonije in potencialov! Možnost hipnoterapije z učenjem avtohipnoze.

S hipnoterapijo do razcveta

Hipnoterapija je ena najbolj uspešnih terapevtskih metod pri reševanju različnih zasvojenosti od tobaka, alkohola, mamil, pri depresijah, debelosti, motnjah hranjenja, hipohondriji, frigidnosti, strahovih in fobijah, govornih motnjah, tremi pred javnem nastopanjem, spolnih težavah, glavobolih, histerijah, nespečnosti, psihosomatskih boleznih, kompulzivnemu vedenju…

VPLIV HIPNOTERAPIJE NA ŽIVLJENSKI SLOG
Njena učinkovitost izvira iz tega, da omogoča dostop do podzavesti in njeno reprogramiranje. V podzavesti je namreč shranjeno vse, kar smo doživeli od prvega dne našega življenja. Z dostopom do podzavesti se lahko rešimo škodljivih razvad, kot je kajenje in ne le začasno, ampak trajno izgubimo vsako željo po njem. Hipnoza odstranjuje, med drugim, tudi vzroke za prekomerno težo. Ker zmanjšuje želje po hrani, lahko shujšamo, ne da bi se mogli držati kakšne diete. Je odlična metoda za to, da trajno spremenimo življenjski slog, zaživimo bolj zdravo in kakovostno ter vzdržujemo idealno telesno težo.

VPLIV HIPNOTERAPIJE NA MISLI
Hipnoterapija pomaga tudi odstranjevati negativna prepričanja in pričakovanja ter vgrajuje pozitivne misli o zdravju, uspehu, dobrem počutju, sreči …Z njo lahko izboljšamo svoje dosežke na vseh področjih: v šoli, v službi, pri športnem in umetniškem udejstvovanju … Pomaga nam pri uresničevanju potencialov in doseganju svojega optimuma na vseh področjih.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • hipnoterapija je učinkovita metoda za reševanje različnih težav
  • prepustite se izkušenim rokam terapevtke in znova zaživite
  • znebite se fobij, ki so vas dolgo časa mučile
  • ponovna vzpostavitev notranjega ravnotežja
  • individualen pristop, prilagojen vašim osebnim potrebam
  • celostna obravnava in iskanje optimalnih rešitev
  • za bolj sproščen način življenja brez nepotrebnih težav

Odlična ideja za darilo

Dolga veljavnost kupona

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Hipnoterapevtka in certificirana učiteljica joge Andreja Paljevec je leta 2010 prejela certifikat Ameriške zveze hipnoterapevtov. Izobraževala se je v Postojni pri Božidarju Grilcu, ki je končal hipnoterapijo na OHTC v ZDA in se je izobraževal pri Gerardu Keinu in je eno najbolj znanih imen v svetu hipnoterapije. Sicer že vrsto let deluje kot svobodna novinarka in je specializirana za področje zdravja in alternativne medicine, parapsihologije in mejnih znanosti. Je tudi certificirana učiteljica joge.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (181)