k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 63% popust na hidratacijo las, okrepitveno nego ali tretmaje s keratinom!

od 21,90 €

Redna cena od 57,00 €

# / 3

Do 63% popust na hidratacijo las, okrepitveno nego ali tretmaje s keratinom!

od 21,90 €

Redna cena od 57,00 €

Se vam zdijo vaši lasje suhi, težko obvladljivi in utrujeni? Vaši lasje bodo po tej negi ponovno zaživeli. Privoščite jim popolno prenovo z najboljšo kozmetiko in jim ponudite najboljšo nego. Na voljo keratinsko ravnanje in glajenje, obnovitvena nega z brazilskim keratinom, hidratacija las, okrepitvena Extentioniste nega ali mlečna keratinska nega las!

Na voljo keratinsko ravnanje in glajenje, obnovitvena nega z brazilskim keratinom, hidratacija las, okrepitvena Extentioniste nega ali mlečna keratinska nega las!

Postopki

KERATIN
Keratin (90%) je protein z 12 aminokislinami in je poleg vode (10%) sestavni del naših las. Ker so lasje izpostavljeni številnim vplivom, kot so barvanje, razbarvanje, prameni, fenanje, likanje, kodranje, uporabo agresivnih šamponov, sonce, morje itn., naši lasje izgubljajo keratin in vodo. Z izgubo keratina lasje postanejo suhi, se lomijo, cepijo in izgubijo sijaj. 

KERATINSKA TERAPIJA RAVNANJA IN GLAJENJA LAS
Revolucionarna keratinska terapija ravnanja in glajenja las je postopek, ki je primeren za vse tipe las (blond, poškodovane, suhe, razcepljene, tanke …), razen zelo skodrane. Z uporabo inovativne tehnike, ki temelji na keratinu, postanejo lasje gladki, žametni, svetleči in nahranjeni. 

OBNOVITVNA NEGA LAS Z BRAZILSKIM KERATINOM
Brazilski keratin je najhitrejša in najefektivnejša nega za poškodovane lase. Postopek se opravlja z golimi rokami, brez uporabe rokavic in maske. Brazilski keratin že nekaj let uporabljajo številne svetovne zvezdnice, saj deluje tudi preventivno, lase tako zaščitimo pred negativnimi zunanjimi vplivi. Po negi z brazilskim keratinom ne potrebujete nikakršnih mask, ampul, ali drugih sredstev za zaščito, saj nega z brazilskim keratinom lasem vrne vse, kar  jim primanjkuje.

KERASTASE PROTOKOL ALI MLEČNA KERATINSKA NEGA
Kerastase ritual je nega lasišča in las, ki vam omogoča, da lasem v trenutku vrnete njihovo edinstveno lepoto. Z diagnozo določijo pravi izdelek za vaš tip las in vaše potrebe. Nega vsebuje amino kisline in žitne proteine za krepitev in obnavljanje las. 

HIDRATACIJA
Postopek hidratacije je globinska nega. Namenjena je vsem, ki imajo zelo suhe lase, ter odlična za podaljške.
S posebnim ultrasonikom, po plasteh hidriramo vaš las. Vibracije infrardeče svetlobe poskrbijo, da voda prodre globoko v lase. Ultrasonik nas s svojim zvokom opozarja, kje so lasje najbolj suhi, tako da temu mestu namenimo dodatno pozornost.
Rezultati oz. spremembe so vidne takoj. Postopek traja cca. 60 min. Po postopku, pa bodo bili vaši lasje kot prerojeni, na dotik svilnato mehki, ter naravno zelo sijoči.

EXTENTIONISTE NEGA
Stres, hiter tempo življenja in prekomerna obdelava lahko znatno poškodujejo lase in upočasnijo njihovo rast. Ni vam več treba skrajševati las, da bi ti bili videti negovani. Nega extentionise bo lase obnovila in pospešila njihovo rast. Vidno krepi lase od korena do konic.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • urejen, strankam prijazen in moderno opremljen salon
  • mlada, strokovno podkovana in inovativna ekipa, ki je vedno polna idej
  • najhitrejša in najefektivnejša nega za poškodovane lase
  • rezultat so lepi, zdravi in sijoči lasje, ki so želja vsake ženske
  • uporaba naravnega keratina, ki je brez kemikalij, kislin in amoniaka
  • priljubljena metoda za obnovitev las med svetovno znanimi osebami

Dolga veljavnost kupona

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Studio Stars je mlada inovativna ekipa, ki je v stiku s časom trenda in mode po svetu. Vsak posameznik ekipe Stars je izobražen na vseh področjih, kot so modno striženje, modno barvanje, zdravljenje las in lasišča, podaljševanje las. V studiu Stars uporabljajo vesoljske umivalnike, ki so umivalniki z kromaterapijo oziroma barvno terapijo. Kerastase lasna kozmetika je produkt podjetja L'Oreal, ki je zelo znan na svetovnem modnem trgu. Vsem strankam pa nudijo osebni pristop in vrhunsko kakovost našega dela.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (148)