Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 64% popust na fotopomlajevanje obraza z možnostjo dekolteja!

od 15,90 €

Redna cena od 40,00 €

# / 3

Do 64% popust na fotopomlajevanje obraza z možnostjo dekolteja!

od 15,90 €

Redna cena od 40,00 €

Odstranite gubice z laserskim pomlajevanjem kože! Z uporabo IPL laserja so dosegljivi osupljivi rezultati! Po varnem in neinvazivnem tretmaju bo vaša koža ponovno zasijala, za to pa bo poskrbelo še predhodno čiščenje kože, maska in nanos kreme, ki ustreza vašemu tipu kože.

Vidno pomlajen in osvežen obraz z lasersko nego obraza! Vključeno čiščenje kože, maska in krema.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • površinsko čiščenje kože
  • tretma z fotopomlajevanjem z IPL laserjem
  • maska
  • nanos ustrezne kreme

fotopomlajevanje obraza

Fotopomlajevanje obraza je neboleč postopek z IPL laserjem. Namenjen je  koži, ki je v začetku staranja in na kateri so že vidne gubice na obrazu in dekolteju. Tretma se izvaja 1x na mesec. Potrebno število tretmajev je odvisno od stanja kože (3x-6x). Po tretmaju je potrebno kožo negovati z uztrezno kozmetiko, ki odgovarja vašemu tipu kože.

LASERSKO FOTOPOMLAJEVANJE
Lasersko fotopomlajevanje obraza je metoda s pomočjo katere dosežejo vidno pomlajen, regeneriran in osvežen obraz ali dekolte. Ohlapna koža, naguban obraz, globoke gube in manjše gubice so pokazatelj oslabljenih mišic in pomanjkanje kolagena in elastina v podkožju. Z uporabo visokoenergetskega laserja segrevajo tkiva na področju obraza ali dekolteja, kar posledično privede do regeneracije obstoječega kolagena in elastina ter pospeši tvorbo novega. Lasersko fotopomlajevanje regenerira in stimulira povrhnjico ter zavira nadaljnje staranje.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • varen in neinvaziven tretma z vrhunskim lPL laserjem
  • vključeno čiščenje kože, maska in nanos kreme glede na tip kože
  • z laserskim fotopomlajevanjem bo obraz vidno pomlajen in regeneriran
  • izkoristite še bogato dodatno kozmetično ponudbo salona

Odlična ideja za darilo

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

V Kozmetičnem salonu sredi umirjenega urbanega okolja, vam v prijetnem ambientu izkušena kozmetičarka profesionalno opravi željen tretma. Izvajajo številne storitve za oblikovanje telesa in kozmetične storitve. Na voljo so vam tudi masaže telesa in obraza, ki bodo poskrbele, da bo vaše telo sproščeno in vaše mišice primerno prekrvavljene, kar tudi pripomore k boljšemu počutju. Redni tretmaji masaž vam bodo pomagali pri zniževanju krvega tlaka, sprostili vaše mišice in poskrbeli za sproščanje endorfinov, ki prispevajo k hitremu okrevanju v kolikor je vaše telo tega potrebno. Redna masaža obraza zmanjša videz gubic na važem obrazu ter poskrbi za lepo in čvrsto kožo. S strokovno opravljenimi tretmaji bodo poskrbeli za vašo sprostitev in zadovoljstvo.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (149)