k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 71% popust na estetsko oblikovanje ali barvanje obrvi in trepalnic!

od 3,90 €

Redna cena od 10,00 €

# / 4
SAMO NA KUPONKO.SI

Do 71% popust na estetsko oblikovanje ali barvanje obrvi in trepalnic!

od 3,90 €

Redna cena od 10,00 €

Z urejenimi in pravilno oblikovanimi obrvmi bo vaš pogled zapeljivejši, obraz pa mladostnejši. Ker pa dlačice ne rastejo v nedogled, je pomembno, da začrtamo pravilno obliko. Tega se zavedajo tudi v Studiu Brazilka, kjer bodo obrvi s pinceto oblikovali po obliki vašega obraza in jih na vašo željo tudi pobarvali, tako bodo brezhibno urejene, a še vedno naravne. Za piko na i pa se lahko odločite tudi za barvanje trepalnic, ki je idealno za vse, ki se želite izogniti vsakodnevnemu ličenju z maskaro in ugodna rešitev za alergike na maskaro. 

Barvanje trepalnic je idealno za vse, ki se želite izogniti vsakodnevnemu ličenju z maskaro in ugodna rešitev za alergike na maskaro!

OBLIKOVANJE OBRVI IN BARVANJE TREPALNIC

BARVANJE TREPALNIC
Barvanje trepalnic je idealno za vse, ki se želite izogniti vsakodnevnemu ličenju z maskaro in ugodna rešitev za alergike na maskaro. S kozmetičarko se pogovorite o željah in skupaj izberete barvni odtenek za barvanje trepalnic. Nato vam kozmetičarka očisti obraz, še posebej pazljivo predel okoli oči in oči. Za tem na trepalnice nanese barvo in jo pusti delovati, dokler ni dosežen željen odtenek, nato pa nežno odstrani barvo. Postopek je neboleč in zelo učinkovit. Barva se na obrveh obdrži 2-3 tedne.

OBLIKOVANJE OBRVI S PINCETO
Estetsko oblikovane obrvi, katerih oblika je prilagojena obliki obraza, igrajo veliko vlogo pri izgledu obraza. S strokovno podkovanim osebjem se boste pogovorili o vaših željah, nato pa izbrali obliko, dolžino in debelino vaših obrvi, prilagojeno vašemu obrazu. V kolikor si želite nove oblike obrvi, je priporočljivo, da jih pustite rasti in jih ne pulite ali brijete približno dva tedna pred dogovorjenim tretmajem. Postopek se izvaja s pinceto.

BARVANJE OBRVI
Preden začnejo z barvanjem, najprej predel temeljito očistijo z mlekom ali tonikom. Nato obrvi dobro posušijo in nanesejo bravo. Počakajo 10 do 15 minut in ko obrvi dobijo bravo, jih nežno obrišejo z mokro vato in ta postopek ponavljajo, dokler na vati ne bo več sledi barve. Za konec vam s hladno vodo še sperejo zgornji del obraza, potem pa še celoten obraz. Za konec obrvi posušijo in jih namažejo s hidratantno kremo, ki preprečuje luščenje kože pod obrvmi.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • natančno in popolno oblikovanje vaših obrvi
  • obrvi in trepalnice barve, ki se najbolj poda vašemu obrazu
  • izbira najbolj optimalnega in primernega obrvnega loka
  • vedno privlačen videz in boljše počutje
  • odlična ideja za darilo za vsako pripadnico nežnejšega spola
  • profesionalno opravljena storitev
  • za vas bo poskrbelo strokovno osebje

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Julija 2015 so se prvič odprla vrata salona Brazilka, katerega misija je bila slovenski populaciji predstaviti najnaprednejšo tehniko voskanja v svetu in ljudem približati produkt zaradi katerega lahko pozabimo na strašno bolečino, ki so jo prinesle poznane metode do tedaj! V želji, da strankam nudijo zgolj najboljše storitve na tržišču so se tokom časa delovanja izpopolnili tudi v drugih storitvah, v podaljševanju trepalnic, obrazni negi in ličenju.

Osebje ima certificirana priznanja uspešno osvojenih metod, hkrati konstantno sledi novostim na področju lepotičenja ter svoje znanje z veseljem nudi in deli strankam. V Brazilki strmijo k toplemu, prijaznemu pristopu in z veseljem strankam svetujejo kako se negovati in skrbeti zase. V želji, da nasveti dosežejo in koristijo širši množici so z letošnjim letom ustanovili lepotni blog, kjer najdete novosti ter rešitve za raznorazne problematike na področju nege, lepote in dobrega počutja.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (147)