k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 71% popust na estetsko oblikovanje ali barvanje obrvi in trepalnic!

od 3,90 €

Redna cena od 10,00 €

# / 3
SAMO NA KUPONKO.SI

Do 71% popust na estetsko oblikovanje ali barvanje obrvi in trepalnic!

od 3,90 €

Redna cena od 10,00 €

Z oblikovanimi obrvmi boste naravnost zasijale in pritegnile veliko želene pozornosti. Estetsko oblikovane obrvi, katerih oblika je prilagojena obliki obraza, igrajo veliko vlogo pri izgledu obraza. Barvanje trepalnic pa je idealno za vse, ki se želite izogniti vsakodnevnemu ličenju z maskaro in ugodna rešitev za alergike na maskaro. V studiu Brazilika bo strokovno osebje poskrbelo za barvanje trepalnic ali oblikovanje obrvi s pinceto.

Barvanje trepalnic je idealno za vse, ki se želite izogniti vsakodnevnemu ličenju z maskaro in ugodna rešitev za alergike na maskaro!

OBLIKOVANJE OBRVI IN BARVANJE TREPALNIC

BARVANJE TREPALNIC
Barvanje trepalnic je idealno za vse, ki se želite izogniti vsakodnevnemu ličenju z maskaro in ugodna rešitev za alergike na maskaro. S kozmeričarko se pogovorite o vaših željah in izberete barvni odtenek za barvanje trepalnic. Nato vam kozmetičarka očisti obraz, še posebej pazljivo predel okoli oči in oči. Za tem, na trepalnice nanese barvo in jo pusti delovati, dokler ni dosežen željen odtenek, nato pa nežno odstrani barvo. Postopek je neboleč in zelo učinkovit. Barva se na obrveh obdrži 2-3 tedne.

OBLIKOVANJE OBRVI S PINCETO
Estetsko oblikovane obrvi, katerih oblika je prilagojena obliki obraza, igrajo veliko vlogo pri izgledu obraza. S strokovno podkovanim osebjem se boste pogovorili o vaših željah, nato pa izbrali obliko, dolžino in debelino vaših obrvi, prilagojeno vašemu obrazu. V kolikor si želite nove oblike obrvi je priporočljivo, da jih pustite rasti in jih ne pulite ali brijete približno dva tedna pred dogovorjenim tretmajem. Postopek se izvaja s pinceto.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • natančno in popolno oblikovanje vaših obrvi
  • obrvi in trepalnice barve, ki se najbolj poda vašemu obrazu
  • izbira najbolj optimalnega in primernega obrvnega loka
  • vedno privlačen videz in boljše počutje
  • odlična ideja za darilo za vsako pripadnico nežnejšega spola
  • profesionalno opravljena storitev
  • za vas bo poskrbelo strokovno osebje

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Julija 2015 so se prvič odprla vrata salona Brazilka, katerega misija je bila slovenski populaciji predstaviti najnaprednejšo tehniko voskanja v svetu in ljudem približati produkt zaradi katerega lahko pozabimo na strašno bolečino, ki so jo prinesle poznane metode do tedaj! V želji, da strankam nudijo zgolj najboljše storitve na tržišču so se tokom časa delovanja izpopolnili tudi v drugih storitvah, v podaljševanju trepalnic, obrazni negi in ličenju.

Osebje ima certificirana priznanja uspešno osvojenih metod, hkrati konstantno sledi novostim na področju lepotičenja ter svoje znanje z veseljem nudi in deli strankam. V Brazilki strmijo k toplemu, prijaznemu pristopu in z veseljem strankam svetujejo kako se negovati in skrbeti zase. V želji, da nasveti dosežejo in koristijo širši množici so z letošnjim letom ustanovili lepotni blog, kjer najdete novosti ter rešitve za raznorazne problematike na področju nege, lepote in dobrega počutja.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (108)