k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 56% popust na estetsko, medicinsko ali mini pedikuro z lakiranjem!

od 15,90 €

Redna cena od 35,00 €

# / 3

Do 56% popust na estetsko, medicinsko ali mini pedikuro z lakiranjem!

od 15,90 €

Redna cena od 35,00 €

Nič več skrbi zaradi neurejenih stopal! Negovana in zdrava stopala so odsev osebne urejenosti in zdravja, zato jim privoščite ustrezno lepotno in obnovitveno nego v salonu Aestetika. Strokovnjaki bodo rešili tudi morebitne medicinske težave vaših stopal, s katerimi se sami ne morete spopasti! 

Možnost mini pedikure z urejanjem nohtov in permanentnim lakiranjem v barvi po izbiri!

PEDIKURA

MEDICINSKA PEDIKURA
Medicinska pedikura pomeni, da izvajamo pedikuro s kirurško sterilnimi instrumenti, z vrhunsko in najsodobnejšo opremo za nego nog ter strokovno usposobljenim osebjem. Z medicinsko pedikuro odstranjujemo trdo kožo, otiščance, kurja očesa ter saniramo vraščene nohte, glivice na nohtih in oskrbujemo diabetična stopala. Nega diabetičnega stopala je bolj kompleksna medicinska oskrba nog diabetikov, ki zaradi bolezni imajo že bolezenske spremembe na stopalih.

ESTETSKA PEDIKURA
Estetska pedikura je nega nezahtevnih nog. S pomočjo estetske pedikure so lahko vaša stopala in nohti urejeni. Z različnimi laki pa postane vaša urejenost popolna. Namen klasične estetske pedikure je predvsem ohraniti zdravo stopalo in ga negovati, da je na pogled privlačno.

PERMANENTO LAKIRANJE NOHTOV
Permanentno lakiranje omogoča posebni permanentni lak za nohte, ki se nanaša s čopičem kot lak in suši v LED lučki. Gre za tehniko, ki prekrije noht in zakrije njegove nepravilnosti, se popolnoma spoji z nohtom ter noht ščiti pred zunanjimi vplivi in daje naraven videz. Izbirate lahko med barvami, ki so na voljo v salonu. Posebaj primerno je za vse, ki želite urejene nohte dlje časa, saj imajo laki obstojnost najmanj 2 tedna.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • medicinska pedikura, usmerjena v problematiko stopal in nohtov na nogah
  • hranljiva nega za mehka in lepa stopala ter zdrave nohte
  • nič več skrbi zaradi neurejenih stopal
  • profesionalna nega s strani strokovnega osebja
  • bodite samozavestni in zasijte v svoji koži
  • mehka, nežna in voljna koža na podplatih
  • prijazno osebje in urejen salon

Odlična ideja za darilo

Pameten nakup

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

V salonu Aestetika in zdravje vas čakajo ljubitelji estetike in lepote. Že njihov slogan "Z zdravjem do estetike" veliko pove o njihovem poslanstvu - poleg manikire, pedikure in kozmetičnih storitev, vam lahko s svojim celostnim pristopom pomagajo tudi pri oblikovanju telesa. Stranke naučijo pravilnega prehranjevanja in ne dajejo posebnih diet, z dodatno pomočjo vrhunskih aparatov pa vam s svojim znanjem in z vašim zaupanjem povrnejo težo, ki si je želite.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (145)