Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 54% popust na edinstveno anticelulitno masažo Maderoterapija!

od 14,90 €

Redna cena od 32,00 €

# / 3

Do 54% popust na edinstveno anticelulitno masažo Maderoterapija!

od 14,90 €

Redna cena od 32,00 €

Preoblikujte telo in se znebite celulita na povsem naraven način. Maderoterapija je najnovejši hit, na katerega prisegajo tudi zvezdnice. Gre za uspešno metodo, katera poleg oblikovanja telesa, odpravlja tudi bolečino, sprošča in tonificira kožo. Ker se pri terapiji uporabljajo le leseni valjčki, je ta 100 % naravna, neinvazivna in brez stranskih učinkov. V salonu Princes bodo poskrbeli za uspešno terapijo, ki hkrati sproščujoče vpliva na vaše telo.

Na naraven način preoblikujte predel nog, zadnjice, trebuha in ledvenega dela. Možnost nakupa paketov!

MADEROTERAPIJA

Maderoterapija je izjemna naravna tehnika in izhaja iz Kolumbije. Izvaja se z lesenimi valčki in je tako popolnoma naravna, telesu prijazna tehnika. Leseni valji razbijajo maščobne celice in celulit ter močno stimulirajo limfni sistem, ki je zadolžen za izločanje toksinov iz telesa. Je izjemno uspešna v boju z lokaliziranimi maščobnimi oblogami in celulitom. Velik uspeh beležijo tudi pri oteklinah, ki nastanejo zaradi zastajanja vode. Pretok limfe spodbudijo z ritmičnimi gibi valarjev. Poleg maščobnih celic pomaga tudi pri zategovanju kože, zmanšuje obseg, izboljša cirkulacijo, spodbuja metabolizem, stimulira limfo …

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • izjemna naravna tehnika
  • poleg oblikovanja telesa, odpravlja tudi bolečino, sprošča in tonificira kožo
  • tehnika je telesu prijazna
  • za vas bo poskrbelo strokovno osebje
  • pravi boj proti celulitu!

Odličen nakup

Pameten nakup

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Po poklicu je tehnica zdravstvene nege in diplomirana vzgojiteljica predsolskih otrok. V šolstvu je delala 10 let, vendar jo je nega in kozmetika zanimala že dolga leta. Najprej se je z masažami in manikuro ukvarjala za hobi, potem pa je le ta prerasel v nekaj več. Odločila se je za samostojno pot v tej smeri in tako je odprla majhen, a srčen in prijeten salon v Ljubljani, v katerem vsako stranko toplo sprejme in jo poleg vsega, postreže tudi s čajem ali kavo in (če le čas dopušča) z domačimi piškoti. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (181)