Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Do 80% popust na diagnostični pregled s tradicionalno kitajsko masažo!

od 6,00 €

Redna cena od 30,00 €

# / 4

Do 80% popust na diagnostični pregled s tradicionalno kitajsko masažo!

od 6,00 €

Redna cena od 30,00 €

Poskrbite za svoje zdravje in se naročite na diagnostični pregled, kjer vam bo zdravnik tradicionalne kitajske medicine podal točen načrt zdravljenja. Poleg pregleda pa imate možnost še tuina masaže, pri kateri se uporablja tradicionalne kitajske masažne tehnike. Masaža deluje preventivno ter lajša in preprečuje številne zdravstvene težave. 

Primerno za različne vrste bolečin, vnetnih bolezni, pediatričnih bolezni in za ohranjanje zdravja ter športne poškodbe! Možnost tudi paket za 2 osebi!

tradicionalna kitajska medicina

DIAGNOSTIČNI PREGLED
Diagnostični pregled je najpopolnejša preventiva pred boleznijo. Zdravje posameznika je namreč najpomembnejše, zato vam bo zdravnik opravil celostni preventivni pregled (tip pulza, pregled jezika, postavljanje vprašanj, pregled izvidov,…).

KITAJSKA MASAŽA
Masaža deluje preventivno, saj boljša cirkulacija pomeni boljši imunski sistem. Pogosto se uporablja za zdravljenje poškodb hrbta, ki nastanejo zaradi obremenitev ali nepravilnih gibov, za zdravljenje nategnjenih mišic, vnetja vezi, mišic in živcev, išiasa, revmatizma in artritisa. Priporočljiva je za zdravljenje zvinov in drugih športnih poškodb. Masaža vključuje tudi akupresuro, tehniko, pri kateri s prsti pritiskamo na določene akupresurne točke na meridianih. Masažo lahko uporabljamo za lajšanje simptomov pri trajnih bolečinah.
Pri tuina masaži terapevt gnete in pritiska različne točke na telesu. Bolniku se ni treba sleči, med terapijo je oblečen in prekrit z rjuho, razen ko zdravnik doda vakuumske kozarce (ventuze). Bolnik sedi na stolu ali leži na masažni mizi, terapevt pa pritiska in obdeluje mehka tkiva. Beseda tuina v kitajščini pomeni »potisniti in povleči«.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • priznana tradicionalna kitajska medicina
  • kitajska masaža deluje preventivno
  • primerna za športne poškodbe
  • izboljšuje imunski sistem
  • masaža se lahko uporablja tudi za lajšanje trajnih bolečin

Pameten nakup

Potrebna je rezervacija

Dobro počutje

Za zdravje

VEČ O PONUDNIKU

Dr. Shan Chen je specialist za tradicionalno kitajsko medicino in tuina masažo. Izobraževal se je na Kitajskem, v mestu Chengdu in tam opravljal tudi pripravništvo ter začel na tem področju delati. Pred 3 leti se je preselil v Slovenijo, kjer je začel delati kot zdravnik TKM, pred kratkim pa je odprl svojo ordinacijo in tako začel pomagati še večim ljudem. Dr. Shan Chen je v svojih dolgoletnih delovnih izkušnjah pomagal že ogromno pacientom z različnimi težavami: bolečine v vratu ali na drugih delih telesa, vrtoglavice, zanositev, astma...Pri zdravljenju uporablja akupunkturo, moksibustijo, zelišča, elektrostimulacijo ali masažo tuina. Točen načrt zdravljenja poda po opravljenem diagnostičnem pregledu, ki se opravi ob prvem obisku.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (181)