k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 74% popust na celoten frizerski paket po izbiri za ženske ali moške!

od 4,90 €

Redna cena od 14,00 €

# / 6
ISKANO

Do 74% popust na celoten frizerski paket po izbiri za ženske ali moške!

od 4,90 €

Redna cena od 14,00 €

Frizerski salon v središču Ljubljane bo poskrbel, da bo vaša pričeska izražala najnovejše trende, vaše želje ter bo hkrati v simetriji z vašim obrazom. Razvajajte se v Frizerskem salonu Z, kjer bodo poskrbeli, da bodo vaši lasje zdravi in sijoči. Možnost striženja, barvanja, pramenov, oblikovanja pričeske ali vrhunske nege vse od korena pa do konic. Prava priložnost, da osvežite svoj videz! Ne spreglejte paketa frizerskih storitev za razcepljene lase. 

Modno žensko striženje, barvanje, prameni ali oblikovanje pričeske ali striženje za moške. Možnost intenzivne nege las tako za moške kot ženske!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • umivanje las

FRIZERSKE STORITVE

BARVANJE LAS
Barvanje las poteka z odtenki, ki so skladni z vašimi že pobarvanimi lasmi, oziroma po vaših željah. Barvanje poteka po celotni dolžini las, naprej z nanosom barve na narastek, kjer nato barva počiva v skladu z navodili proizvajalca oziroma do vašega želenega odtenka, nato pa se barva nanese še na celotno dolžino in konice las, za osvežitev vaše barve.

STRIŽENJE
Pričesko vam uredijo po vaših željah in glede na vaš tip lasišča. Frizerke vam tudi svetujejo glede nege las in poskrbijo, da iz salona odidete zadovoljni. Na voljo so tako žensko kot tudi moško in otroško striženje. Pred samim striženjem in oblikovanjem las poskrbijo tudi za umivanje las z izdelki, ki so primerni za vaš tip lasišča. Samemu striženju sledi še oblikovanje pričeske.

FEN FRIZURA
Po opravljenih postopkih striženja ali barvanja ali obojega, frizer vaše lase posuši s fenom in krtačo, v lepo pričesko, seveda po vaših željah. V kolikor vaši lasje hitro izgubijo oblikovano obliko, vam frizer lahko po vaši želji na lase pred fenanjem nanese peno za utrjevanje las, po končani frizuri pa še lak ali gel za lase.

MASKA ZA LASE KERASTASE
Maska obnavlja lase po celotni dolžini, jim zagotavlja očarljiv lesk ter jih intenzivno vlaži, tako so lasje po končni negi nahranjeni in mehki na dotik. Primerna za vse tipe las, predvsem pa za tanke, poškodovane in kemično obdelane lase.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • žensko ali moško modno striženje
  • celoten paket frizerskih storitev po izbiri
  • zdravi in sijoči lasje ter modna pričeska za vsakogar
  • vaša pričeska v stilu najnovejših trendov
  • vaše želje prilagodijo simetriji vašega obraza

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Simpatična in dobrovoljna ekipa, ki poskrbi, da se boste v salonu počutili prijetno, domače in vedno dobrodošli. Poskrbeli bodo za natančno striženje, kreativno barvanje, ličenje in lakiranje nohtov ter kisikovo nego las, lasišča in obraza. Z pozitivno energijo bodo poskrbeli, da boste iz salona vedno odšli dobre volje.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (144)