Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 54% popust na body wrapping, strojno limfno drenažo ter IR terapijo!

od 7,50 €

Redna cena od 15,00 €

# / 4

Do 54% popust na body wrapping, strojno limfno drenažo ter IR terapijo!

od 7,50 €

Redna cena od 15,00 €

Vključena tudi magnetna terapija za celo telo - cele noge, trebuh in cele roke! Vidni rezultati že po prvem obisku. Ekskluzivna ponudba vrhunskih tretmajev za oblikovanje telesa v kozmetičnem salonu Beauty Zone! S pomočjo odličnih in različnih terapij so vrhunski rezultati zagotovljeni, s tem pa se bo izboljšala tudi vaša samozavest. 

Vključena tudi magnetna terapija za celo telo - cele noge, trebuh in cele roke! Vidni rezultati že po prvem obisku.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • 1 obisk vključuje naslednje tretmaje: body wrapping, strojno limfno drenažo, IR terapijo in magnetno terapijo za celo telo (cele noge, trebuh in cele roke)

OBLIKOVANJE TELESA

STROJNA LIMFNA DRENAŽA
Je oblika masaže, ki izboljša limfni pretok na določenem delu telesa. Npr. limfna drenaža na stegnih je dopolnilna terapija, ki pomaga zmanjšati obseg maščobnega tkiva, ki povzroča celulit. Z limfno drenažo stimuliramo limfni sistem, da odvaja (izloča) toksine, ki so se nakopičili v celicah. To je ena najbolj uveljavljenih metod za odpravljanje celulita. Kombinacija različnih metod oblikovanja telesa vam zagotavlja vidne rezultate že po prvem tretmaju.

BODY WRAPPING
Imenujemo ga tudi povijanje telesa in je zelo učinkovita metoda preoblikovanja telesa in se dobro bori proti celulitu. Na telo se nanese preparate ter zavije v folijo. S tem dosežemo odvajanje toksinov iz podkožnega tkiva, odstranjujemo videz pomarančne kože in razgrajujemo maščobe v celicah. Učinki tretmaja pa so vidni že po prvem obisku. Za še boljši rezultat je dobro piti veliko vode.

INFRARDEČA TOPLOTA - IR TERAPIJA
Telo segrevamo z infrardečo svetlobo kar pospeši izločanje toksičnih snovi iz telesa, zmanjšuje obseg delov telesa, spodbuja procese presnove, notranje organe pa spodbudi k večji aktivnosti. Telo se tako temeljito očisti in vidno pomladi.

MAGNETNA TERAPIJA
Magnetna terapija je s pulzirajočim magnetnim poljem zelo učinkovita in se priporoča pri blažitvi posledic stresa in za vzpostavljanje dobrega počutja telesa. Pomaga regenerirati vsako telesno celico, odpreti motene poti samoregulacije in samozdravljenja organizma. Priporočamo pri: utrujenosti, bolečinah v sklepih in mišicah, po čustvenih, miselnih in fizičnih naporih.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • body wrapping, strojna limfna drenaža, IR terapija in magnetna terapija
  • vidni rezultati že po prvih obiskih opravljene storitve
  • močno izboljšan limfni pretok in ohranitev prožnosti kože
  • terapije izboljšujejo stanje tudi pri oteklinah in poškodbah sklepov
  • imejte lepo oblikovano in zavidanja vredno telo ter boljšo samozavest
  • večje zdravje notranjih organov in ožilja
  • urejen lepotni salon s strokovno opremo in osebjem

Odličen nakup

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za oblikovanje telesa

VEČ O PONUDNIKU

Novo odprti salon Beuty Zone se nahaja v Ljubljani in ponuja vrhunske storitve na področju kozmetike in osebne nege. Strokovno osebje poskrbi za kakovostne in kvalitetno opravljene storitve, ki strankam zagotovijo popolno zadovoljstvo. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (192)