Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 51% popust na anticelulitno masažo nog po principu maderoterapije!

od 19,60 €

Redna cena od 40,00 €

# / 4

Do 51% popust na anticelulitno masažo nog po principu maderoterapije!

od 19,60 €

Redna cena od 40,00 €

Maderoterapija je namenjena vsem, ki se spopadajo z neestetskimi pojavi celulita, kopičenjem maščobnih oblog in bi radi svoje telo preoblikovali na naraven način! Masaža se izvaja z uporabo lesenih valjev in dodanim aromatičnim anticelulitnim oljem.

Maderoterapija odpravlja toksine iz telesa, pospešuje prekrvavitev, pospešuje metabolizem ter odpravlja in razbija maščobe celice in celulit!

MADEROTERAPIJA

Anticelulitna masaža oz. maderoterapija (masaža za preoblikovanje telesa, odstranjevanje celulita, maderotherapy) je masažna tehnika, ki izvira iz Kolumbije. S posebnimi lesenimi pripomočki razbijamo maščobne celice, odpravljamo celulit in toksine iz telesa. Z maderoterapijo dosežemo naslednje učinke: odprava celulita, dvig zadnjice, zmanjšanje obsega trebuha in nog, napeta in čvrsta koža, pospešena prekrvavitev telesa, pospešen metabolizem, pospešen limfni sistem, odpravljanje odvečne vode iz telesa… Namenjena je vsem, ki se spopadajo z neestetskimi pojavi celulita, kopičenjem maščobnih oblog in bi radi svoje telo preoblikovali na naraven način. Anticelulitno masažo izvajamo na mizi s posebno oblikovanimi lesenimi valjčki. Terapija je zato 100% naravna, ne invazivna in brez stranskih učinkov. Maderoterapijo izvajamo ob prisotnosti aromatičnih olj ali anticelulitnega olja.

Pozitivni učinki maderoterapije:
- Aktiviranje limfnega sistema, odpravljanje toksinov iz telesa
- Pospešena prekrvavitev
- Pospešen metabolizem
- Odpravljanje in razbijanje maščobnih celic in celulita
- Zmanjšanje obsega nog, trebuha, bokov, rok
- Izboljša izgled, napetost in čvrstost kože,
- Odpravljanje stresa in napetosti.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • odpravlja toksine iz telesa, pospešuje prekrvavitev in metabolizem
  • odpravlja in razbija maščobe celice in celulit
  • uporaba lesenih valjev in aromatičnega anticelulitnega olja
  • izkušeno osebje z večletnimi izkušnjami
  • 100% naravna in neinvazivna in brez stranskih učinkov
  • izboljša izgled, napetost in čvrstost kože

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Lepotni center Aloe Vera je družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo. Njihova najbolj poznana storitev so profesionalne masaže, ki izvirajo iz Azijskih držav, tako kot tudi njihove korenine. Kot kolektivi skrbijo za sprostitev, zdravje in lepoto njihovih strank. Nudijo vam različne vrste masaž, neg telesa, obraza, laserske tretmaje, savnanje in ostale športne, estetske in protibolečinske tretmaje.

Njihovo delovanje temelji na sami rastlini Aloe veri, ki so jo uporabljali že v starem Egiptu. So edini v Sloveniji, ki pri storitvah uporabljajo sveže liste Aloe vere in ne različnih krem in koncentratov. Prednost je v tem, da gel ne oksidira in ne izgubi hranilnih snovi.

Njihovo poslanstvo je uporaba gela  iz svežega lista Aloe vere, ki se pripravi pred samo  storitvijo ob prisotnosti stranke, kar zagotavlja maksimalno učinkovitost in blagodejnost.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (141)