k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 63% popust na antiage nego obraza z AHA kislinami, kolagenom ali kisikom!

od 21,90 €

Redna cena od 50,00 €

# / 4

Do 63% popust na antiage nego obraza z AHA kislinami, kolagenom ali kisikom!

od 21,90 €

Redna cena od 50,00 €

Privoščite si naravno osvežitev obraza s pomočjo odličnega tretmaja! Pozabite na kirurške posege in invazivne kozmetične pripomočke ter naravno pomlajevanje zaupajte profesionalcem, ki bodo poskrbeli, da boste po liftingu povsem zadovoljni. Po odlični negi boste z zapeljivim videzom kože zagotovo pritegnili poglede mimoidočih.

Zaupajte profesionalcem do učinkovite pomlajevalne nege obraza, vratu in dekolteja!

NEGA OBRAZA, VRATU IN DEKOLTEJA

V hladnih dneh je naša koža včasih izpostavljena zunanji nizki temperaturi in suhemu zraku v notranjih prostorih. To še kako vpliva na vaš obraz. Z nego obraza boste zagotovili, da bosta vaš obraz in koža varna pred hladnejšim in suhim podnebjem. 

NEGA OBRAZA Z AHA KISLINAMI
AHA ali Alfa hidroksi kisline so vodotopne aktivne sadne kisline. Mednje uvrščamo glikolno in mlečno kislino, ki z odstranjevanjem odmrlih celic na površini kože izboljšujeta tvorbo kolagena in povečujeta sposobnost kože, da bolje zadržujejo vlago in omogoča normalno delovanje por. So naravni odstranjevalci odmrlih celic. Pospeši se regeneracija kožnih celic in tako omili nepravilne linije in gubice.

NEGA S HYALURONOM IN KOLAGENOM
Z naravnim procesom staranja vrednost collagena v koži močno upada, ravno zaradi tega njeno sintezo z ustrezno vsakodnevno nego aktivno stimuliramo z negovalno linijo kozmetike Etre belle. Vsebuje naravne ekstrakte ki poleg spodbujanja nastajanja colagena intenzivni vlaži kož, krepi procese obnavljanja, povečuje sposobnost zadrževanje vlage ter nudi koži zaščito pred negativnimi zunanjimi stresnimi dejavniki.

BIOFOTOMODULACIJA
Laserska terapija (Light Amplification by Stimulated Emission Radiation) je terapija z koherentno monokromatsko svetlobo. To pomeni, da je valovna dolžina svetlobe nastavljena na ozek delček svetlobnega spektra (ena vrsta barve) in je stimulirana v faznem zamiku, povedano drugače, v pulzu nosi več energije.
Svetlobni elektroni prenašajo v tkivo energijo in učinkujejo stimulativno na celični metabolizem, kjer delujejo na celične organele imenovane mitohodriji. Ti skrbijo za celično dihanje in s tem povezanim pridobivanjem energije (ATP), ter sintetizirajo elastin in kolagen. Zaradi tega je laserska terapija učinkovita pri celjenju ran, ulkusov ter tudi razjed, ki so posledica okužbe s Herpes simplex. Novejše raziskave, ki raziskujejo učinek biofotomodulacije dokazujejo, da je laserska terapija zelo učinkovita za zmanjšanje bolečine.

KISIKOVA NEGA
Kisikova nega obraza je specialen postopek  za povečanje sposobnosti vezave kisika kožnih celic. To pa vodi do optimalne celične presnove.  Prosti radikali, ki uničujejo celične membrane, so nevtralizirani. Koža postane mehka, rožnata in gladka, z mladostnim videzem. Idealna je za zrelo kožo, kožo poškodovano zaradi svetlobe, za kadilsko kožo in stresno kožo.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • svež in sijoč obraz z manj vidnimi gubami in pomlajen videz
  • zagotovite si boljšo prekrvavitev podkožja in napeto kožo
  • neinvazivni in neboleč tretma za izboljšano strukturo kože
  • celovit in kakovosten tretma za odlično nego obraza, vratu in dekolteja
  • profesionalna obravnava s strani izkušenega osebja

Dolga veljavnost kupona

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

V salonu Aestetika in zdravje vas čakajo ljubitelji estetike in lepote. Že njihov slogan "Z zdravjem do estetike" veliko pove o njihovem poslanstvu - poleg manikire, pedikure in kozmetičnih storitev, vam lahko s svojim celostnim pristopom pomagajo tudi pri oblikovanju telesa. Stranke naučijo pravilnega prehranjevanja in ne dajejo posebnih diet, z dodatno pomočjo vrhunskih aparatov pa vam s svojim znanjem in z vašim zaupanjem povrnejo težo, ki si je želite.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (108)