Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 50% popust na anti-age nego obraza z globinskim čiščenjem z ultrazvokom!

29,90 €

Redna cena od 59,90 €

# / 4

Do 50% popust na anti-age nego obraza z globinskim čiščenjem z ultrazvokom!

29,90 €

Redna cena od 59,90 €

Med največje povzročitelje staranja kože spadajo UV-žarki, ki spodbujajo nastanek prostih radikalov in izsušijo povrhnjico. Zato je pravi čas za nego obraza z antioksidanti, vitaminom E in globinskim čiščenjem por z ultrazvokom, da koži povrne elastičnost, pospeši cirkulacijo krvi in zavira nastanek prostih radikalov. Brez bolečin do mehke in gladke kože.GRATIS oblikovanje obrvi!

Popolna nega obraza z antioksidanti, vitaminom E in globinskim čiščenjem za mlajši izgled kože! GRATIS oblikovanje obrvi!

Pomlajevalna nega obraza

Temperaturne spremembe, onesnažen zrak in izpostavljenost UV žarkom povzročajo nastanek prostih radikalov in oslabitev hidrolipidnega filma. Posledice so zategovanje ter starostni znaki na koži.
Vibracije, ki nastanejo zaradi ultrazvoka, pospešijo cirkulacijo krvi in sintezo kolagena, zaradi česar je tkivo hitreje obnavjla, iztisne odvečno kožno maščobo iz por in pospeši tvorbo novih celic ter tako zavira nastanek gub in zmanjšuje obstoječe. Je neboleče in se občuti kot masaža.

ANTIOKSIDANTI
Človeško telo zaradi procesa oksidacije vse čas proizvaja proste radikale, razlog so onesnaženje, stres, kemikalije, celo dihanja. Če je teh prostih radikalov bistveno preveč, je posledica staranje. Antioksidanti zmanjšujejo proste radikale in tako zavirajo staranje. Eden najpomembnejših antioksidantov je vitamin E.
Nega obraza z vitaminom E, pomembnim antioksidantom, ki:daje elastičnost,kožo hrani in vlaži, zavira vnetje,...Naravni vitamin E je sestavljen iz enega izomera, za razliko od svojega sintetičnega brata, ki vsebuje osem različnih izomerov. Od teh pa je samo eden identičen z naravnim vitaminom E, kar znese približno 12% sintetične molekule. Prav ta struktura pa je pomembna, saj določa, kako bo telo molekule izrabilo, saj se naravni vitamin E presnavlja veliko bolje od sintetičnega. Specifične vezi in transportni proteini, ki jih proizvajajo jetra, izberejo naravno obliko vitamina E, medtem ko sintetične v veliki meri zanemarijo.

POTEK NEGE
Površinsko čiščenje: antioksidanti tako učinkoviteje prodrejo v kožo.
Piling: odstranimo odmrle celice in pomaga, da koža zadiha s polnimi pljuči.
Ultrazvok: očisti presežek maščobe iz por.
Masaža: sprostitev in prekrvavitev pomaga, da se vitamin E boje vpije.
Maska: čas, ko koža počiva. Bela glina, aloe vera in pepermint vlažijo, obnavljajo in vračajo občutek svežine.
Pika na i: zaščita kože pred zunanjimi vplivi in okrepi z izdatno dozo antioksidantov.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • gratis oblikovanje obrvi
  • sproščujoč, masaži podoben občutek med nego obraza
  • pomlajevanje videza kože z E vitaminom
  • globinsko čiščenje por kože z ultrazvokom
  • nagranitev kože izpostavljene poletnemu soncu

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Sodobno urejen Salon Phyts omogoča uživanje v mirnem in intimnem okolju. Svojim strankam dajejo možnost izbire med široko paleto storitev, ki jih izvajajo na dveh lokacijah, v Kranju in v Ljubljani. Ponujajo vam pedikuro, depilacijo, kavitacijo, trajno odstranjevanje dlak, odstranjevanje pigmentacij in kapilar ter še mnogo več. Osebje je strokovno podkovano in svoje delo opravlja na visokem profesionalnem nivoju. 
Na voljo je tudi parkirišče.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (198)