Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Adijo maščobne obloge! Do 53% popust na HIT tretmaja za oblikovanje telesa!

od 34,90 €

Redna cena od 75,00 €

# / 4

Adijo maščobne obloge! Do 53% popust na HIT tretmaja za oblikovanje telesa!

od 34,90 €

Redna cena od 75,00 €

Preoblikujte telo s HIT tretmaji! LPG lipomasaža, limfna drenaža in fotonski shujševalnik vam pomagajo pri borbi s celulitom in odvečno maščobo, deluje pa tudi očiščevalno. Fotonski kristalni shujševalnik prispeva k boljšemu krvnemu obtoku, večji elastičnosti in očarljivosti kože. Limfna drenaža pa bo vašo kožo tudi pomladila in izboljšala njen tonus. Preoblikujte postavo brez napora in odrekanj, saj so s pomočjo terapij rezultati zagotovljeni!

LPG lipomasaža, limfna drenaža ali fotonski shujševalnik za preoblikovanje telesa: odprava maščobe in celulita ter učvrstitev!

Tretmaji za oblikovanje postave

LPG LIPOMASAŽA
LPG endermologie - lipomasaža najprej poveča elastičnost septe, spodbuja izločanje maščobe ter izboljša cirkulacijo. S to tehniko pripomoremo k ustvarjanju novega vezivnega tkiva (kolagen in elastin), pospešujemo lokalno mikrocirkulacijo in limfo (tudi do 400-krat), pospešujemo metabolizem celic in izločanje toksinov iz telesa ter s tem odpravljamo celulit in topimo nakopičene maščobe.

LPG lipomasaža - endermologie je globinska, mehanska masaža, ki spodbuja maščobne celice, da izločijo maščobo, pospešena je tvorba fibroblastov ("učvrstitev" celic), s tem se pospeši proizvodnja kolagena in elastina.

Z LPG lipomasažo odpravljamo 4 vrste težav:
1. Odpravimo celulit in preoblikujemo telo.
2. Odpravi se lokalizirana maščoba.
3. Izboljša se tonus kože – znebimo se povešene kože, ki nastane od hujšanja.
4. Strojna limfna drenaža potisne in odstrani strupe iz telesa.

FOTONSKI KRISTALNI SHUJŠEVALNIK
Fotonska kristalna kapsula za hujšanje Royal je opremljena z VCD, ki lahko predvaja čudovito glasbo ali vizualizacijski program, s čimer ustvari udobno in sproščujoče okolje za stranke. Na ta način lahko umiri živce in stranke spravi v dobro razpoloženje. Znano je, da je dobro mentalno stanje nujno za žensko zdravje in lepoto. Ključnega pomena je torej, da se ženska osvobodi depresije in zaskrbljenosti ter se zasidra v dobrem razpoloženju. Slednje prispeva tudi k boljšemu krvnemu obtoku in posledično večji elastičnosti in očarljivosti kože.

Princip delovanja
Fotonski kristalni shujševalnik sprejema fotonsko kompozitno svetlobo širokega spektra. Kompozitna svetloba je kombinacija vidne svetlobe z valovno dolžino 500 – 6500 nm, ki vključuje kratko- in dolgovalovno infrardečo svetlobo. Sprosti lahko veliko moč v kratkem časovnem obdobju, s čimer segreje kožna tkiva in uniči stare celice. Ustvari se velika prodorna sila, ki lahko doseže povrhnjico, aktivira celice in izboljša krvni obtok, kar pospeši metabolizem, ozdravi poškodovane celice in sproži obnavljanje kože. 

LIMFNA DRENAŽA
Je masažni postopek, pri katerem pomagamo telesu da lažje izloči toksine. Včasih je zaradi velike količine limfe in drugih procesov moteno in upočasnjeno pretakanje limfe. Tehnike limfne drenaže se izvajajo s počasnimi, nežnimi manipulacijami, ki se ponavljajo. Na ta način se stimulira in lajša pretok limfe in medcelične tekočine iz delov telesa, kjer zastaja in se kopiči ter se tako omogoči dotok vedno sveže in obogatene tekočine v tkivo. Gibi sledijo limfnemu toku ter stimulirajo krčenje limfnih žil. Na popolnoma naraven način pomagamo telesu da se očisti strupov.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • izguba maščobnih blazinic ter oblikovanje telesa brez napora in odrekanj
  • odpravljanje pomarančne kože
  • pomaga pri razstrupljanju telesa
  • regeneracija in pomladitev kože
  • metoda je varna in neagresivna, rezultati pa so vidni že po 12 terapijah

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Za oblikovanje telesa

VEČ O PONUDNIKU

Dosezite svoje cilje ali pa se prepustite razvajanju in popolni sprostitvi. V studiu Suzana nudijo revolucionarne terapije za oblikovanje postave, zmanjšanje centimetrov in celulita na popolnoma naraven način in brez odrekanja - s kombinacijo Hypoxi terapije, LPG lipomasaže in Futura Pro tretmajev. S tretmaji za nego telesa in obraza z vrhunsko kozmetiko Guinot poskrbijo za vse tipe kože ter ji povrnejo zdrav in sijoč videz, za popolno harmonijo in boljše počutje pa nudijo tudi masažo telesa, obraza in lasišča ter refleksoterapijo stopal in bioterapije.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (182)